שאלה חשובה! מה אתם לובשים כרגע?
ע עופר לובזנס New member 19/12/05 #13 הייתי עייף אז ביקשת קיבלת.כרגע אני לובש חולצה של ביגור 5, מכנסיים כחולים, גרביים ונעלי בית(מהסוג החורפי עם הרוכסן).
הייתי עייף אז ביקשת קיבלת.כרגע אני לובש חולצה של ביגור 5, מכנסיים כחולים, גרביים ונעלי בית(מהסוג החורפי עם הרוכסן).
P PrayingFuckingMantis New member 19/12/05 #8 SEXY MOTHERF../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifKER../images/Emo68.gif בכיוון של פיג'מת דובי איכפת לי או חוטיני זהב ומסכת עור שחורה?
SEXY MOTHERF../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifKER../images/Emo68.gif בכיוון של פיג'מת דובי איכפת לי או חוטיני זהב ומסכת עור שחורה?
T thorondor New member 19/12/05 #9 זו לא השאלה הנכונה. השאלה הנכונה היא מה צריך לעשות כדי שלא תלבשו את זה יותר.
י ירגזי כחול New member 19/12/05 #11 סווטשירט גזור, חולצה גזורה, טריינינג, אממ, תחתונים [אוף, אין לי כח לישון. ]
M mr Zebra DS New member 19/12/05 #14 למען האמת אני לובשת את הסווטשרט פיג'מה שלי מתחת חולצה בכחול כהה, אינדיגו שכזאת ומכנסי ג'ינס קצת צמודות וקצת רחבות בו זמנית.. וכמובן תחתונים גרביים וחזייה.. מורגן. (התעוררתי עייפה הבוקר)
למען האמת אני לובשת את הסווטשרט פיג'מה שלי מתחת חולצה בכחול כהה, אינדיגו שכזאת ומכנסי ג'ינס קצת צמודות וקצת רחבות בו זמנית.. וכמובן תחתונים גרביים וחזייה.. מורגן. (התעוררתי עייפה הבוקר)
M MajorWinters New member 19/12/05 #15 ג'וני ביגוד חולצה של לד זפלין, ג'ינס, סווטשירט מסביב למתניים וסנדלים ( ). אני מרגיש ערום אבל יש לי בעיה ברגל אז אני חייב...
ג'וני ביגוד חולצה של לד זפלין, ג'ינס, סווטשירט מסביב למתניים וסנדלים ( ). אני מרגיש ערום אבל יש לי בעיה ברגל אז אני חייב...
י ילדה של חיים New member 19/12/05 #16 אני לא מאמינה שאני עונה על זה... ג'ינס חדש ומגניב, סוודר חדש ומגניב, לק אדום-בורדו זנותי ומגניב, והטבעת הנפלאה שלי. יאפ, אני מגניבה. P=
אני לא מאמינה שאני עונה על זה... ג'ינס חדש ומגניב, סוודר חדש ומגניב, לק אדום-בורדו זנותי ומגניב, והטבעת הנפלאה שלי. יאפ, אני מגניבה. P=