שאלה חשובה!!!

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
שאלה חשובה!!!

או קיי סבתא שלי חזרה ארה"ב והביאה לי שני אוספי ג´אז, עכשיו או שאני בור ועם הארץ ולא מגיע לי לנהל את הפורום הזה אבל את הרוב השמות שם לא הכרתי בכלל, בכל מקרה הנה השמות: מל טורמה, דקסטר גורדון,כרמן מקרי, הרבי ניקולס, הרבי מן, ריו נגארו, פרדרי יונט, מגי בראון, שישיית אליוט קיין, דן בלמר, סאמרס דלני אנד שארפ, ריט האן דיסק שני: בריאן הוג´ס (משהו כזה) דה ברקסטון ברדרס, רנדי בקר, דייב גרוסיןף לייני קזןף מארק טרנט, בוב הינז, סוני רולינז, קורט באסטור, טום הארל, צ´רלי האנטר, מארק קופלנד, בריאן ברומברג

Zed off

New member
כל השמות שאמרת(או לפחות רובם המכריע

זה ג´אז חתונות משעמם מוות! ולפי דעתי עדיף שכבר תפרוש מנהול הפורום הזה כי אתה לא מבין ממש בג´אז או בבלוז...

greblin

New member
יש לי להגיד 2 דברים

1: רובם המכריע נגנים פיצוץ. דקסטר גורדון, סוני רולינס, רנדי ברקר נגני ג´אז חתונות??? איך אתה לא מתבייש להגיד ככה על נגנים שעשו היסטוריה. 2: אני מסכים שV.W לא מבין יותר מדי בג´אז אם הוא לא יודע מי הנגנים האלה, לפחות חלק מהנגנים.

Zed off

New member
לא אכיפת לי מהיסטוריה!

אכיפת לי ממי שעושה מוזיקה כמו שצריך! אתה משווה את הנגנים שהוא כתב לנגני הפיוז´ן של היום? פשוט בדיחה לא מצחיקה... נ.ב v.w (קליבר) תפרוש!

greblin

New member
זה המשפט הכי טפשי ששמעתי בחיים!

איזה בולשיט! מאיפה אתה חושב שכל נגני הפיוז´ן הגדולים של היום לקחו את ההשראה, מהמוסיקה של מי הם התבססו. חוץ מזה שרנדי ברקר מנגן הרבה פיוז´ן גם היום אם לא ידעת. הנגני פיוז´ן הגדולים של היום הם כמו הנגני ג´אז וביבופ של פעם, כל אחד הוא ה"גיבור" בתקופתו. הפיוז´ן והג´אז המודרני לא היה קיים אם לא היה ג´אז מסורתי (דקסטר גורדון, סוני רולינס וחבריהם). אז אם לא מעניית אותך ההיסטוריה, ולא איכפת לך מאיפה בכלל הנגני פיוז´ן באו ומאיפה כל הג´אז בא ומאיפה כל המוזיקה בכלל באה, אז כדאי שגם אתה תפרוש!

Zed off

New member
חכם אתה לא...

למה צריכה לעניין אותי ההיסטוריה? אני שומע מה שאני אוהב! מה אכיפת לי מי התחיל עם זה?!?! המוזקאים של היום עושים מוזיקה ברמה הרבה יותר גבוה וזה בדוק! וזה רק מה שאיכפת לי! היסטוריה אפשר לקבל בשיעורי היסטוריה, מוזיקה אצלי זה מוזיקה נטו! אני לא מערב דברים אחרים(היסטוריה וכו...)

greblin

New member
אין שכל אין דאגות... zed off

זה ממש לא קשור לשיעורי היסטוריה, תשאל אנשים אחרים, מוזיקאים ותבין איזה שטויות אתה אומר, וכדאי שתפסיק להגיד אותם כדי להפסיק להביך את עצמך. אנשים אחרים בפורום, תגיבו!!! האם אין קשר בין ההיסטוריה של המוזיקה לפיוז´ן של zed off? זד, יש קשר ישיר בין הדברים, תפוס כל מוזיקאי רציני שאתה מכיר והוא יסביר לך, תפסיק לדבר שטויות.

Zed off

New member
אני מוזיקאי...

וכן אני יודע שהפיוז´ן של היום נוצר בזכות הג´אז של פעם, זה ברור... אבל זה לא אומר שאני חייב לאהוב את זה רק בגלל שזה הדבר המקורי, יש הבדל בין לכבד ולאהוב, אני מכבד את המוזיקאים הישנים, אבל לשמוע את המוזיקה שלהם אני לא אוהב, מבין? אז אולי אתה זה פה בלי השכל?

V.W

New member
אפשר לסיים את הוויבוח הזה?

זד אוף אם אתה לא אוהב את זה סבבה לך גרבלין אם הוא אוהב פיוז´ן וג´אז "קלאסי" נשמע לו ג´אז חתונות אז תן לו לחשוב ככה, ואם אתם כן רוצים להתווכח אז בלי לרדת אחד על השני פליז.

greblin

New member
אתה מכניס לי מילים לפה

אני לא אמרתי שאתה צריך לאהוב את הג´אז הזה, אבל אתה אומר שזה לא מעניין אותך היסטוריה ובכלל לא מעניין אותך הג´אז הזה, אז במקום להיות אנטי, תקשיב להם, אתה לא חייב לאהוב. אני לא אמרתי שאתה חייב לאהוב, אבל בתור מוזיקאי שמכבד את עצמו, ובתור ג´אזיסט, אתה צריך להכיר אותם וללמוד את הסגנון הזה, כי בלי זה אתה לא תנגן פיוז´ן ברמה גבוהה, תאמין לי!

funkbass

New member
ג´אג חתונות???????????????

מה קרה לכם ..... אלה התותחים של ג´אז... כל אותם נגני פיוג´ן של היום חולמים להשתוות אליהם .... אני בטוח סוני רולינס .... רנדי ברקר ... מה קרה לכם ... חתונות ...???? נראה לי שהתבלבלתם קצת ... בפורום של ג´אז להגיד דבר כזה??? מצחיק!! zed off ... חפש דיסק של brecker brothers ... שנקרא heavy metal bi bop ... ותגלה שם נגנים פיצוציים ... (את המתופף אני בטוח שאתה מכיר).. למרות שהדיסק הוא לא מטאל (זה סתם שם). תלך לאוזן השלישית ... תבקש את הדיסק ותקשיב (במיוחד לקטע 4 עד הסוף)

Zed off

New member
סליחה ותודה...

אני אבדוק את הדיסק שאמרת לי, תודה על האינפורמציה!

greblin

New member
מסכים איתך funkbass

למרות שאני פחות אוהב את הדיסקים שלהם ביחד, ואני מעדיך את שני הברקרים בדיסקים עם הרכבים שונים ולא כשהם ביחד. מייקל יותר מודרני מברקר, מנגן יותר אאוט, אבל בלי ספק שניהם תותחים שהשפיעו הרבה בג´אז המודרני וfree jazz. אני גם מסכים שכל הנגנים שהוזכרו הם תותחים ענקים בלי ספק.

yoss!

New member
מה הקשר לבין זה שאדם שואל לניהול ..

רק מי ששואל יודע. ומה קשור שאלה לניהול פורום? אתה משווה את נגני הפיוז´ן של היום לרולינס? או לדקסטר גורדון? חבל שבחתונה שלי הם לא ניגנו.

V.W

New member
ואו ואו אמרתי חלק

אני מכיר מהשמות את: מל טורמה,בריאן הוגס, ריו נגרו, קורט בסטר ועוד כמה אמרתי חלק

V.W

New member
ועוד משהו

העובדה ההיא שאני הצעתי את המועמדות שלי לפורום והייתי היחיד. עשיתי הכל כדי לשמור עליו עובד, להוסיף קישורים לחפש מאמרים וכל מה שזה כולל. היה דיבורים עם הרבה אנשים מי יציע מועמדות ואף אחד לא עשה את זה, ורצינו כבר פורום ג´אז ובלוז (מה שמזכיר לי שעם כבר משהו אז אני יותר אוהב בלוז, כך שלא פלא שאני לא עד כדי כך מבין בג´אז) אז הצעתי.

Zed off

New member
טוב...

אבל נראה לי שכדי שתעביר את בעלות הפורום לfunkbass(אילן) או לפחות תשתף אותו בניהול...

V.W

New member
כבר דיברתי איתו על זה וזה דיי בעיה

אבל אני אדב עם ההנהלה על למצוא עוד מנהל

OBZ

New member
אני מוכן לקחת את התפקיד

בתור מנהל הפורום אני אשקיע בעיקר בעניין החדשות והבאת לינקים עסיסיים בנושאי הג´אז וכן לכתוב ביקורות דיסקים וליידע על ארועים בארץ כמו כן , כמנהל הפורום אתן חופש ביטוי מוחלט כל עוד אין אלימות מילולית OBZ לפורום טוב יותר

למעלה