שאלה חשובה!

נטלי 17

New member
שאלה חשובה!

אני שואלת בשם אחותי הקטנה אחותי מאוהבת מעל הראש במישהו שהתאריך לידה שלו זה 2.1.87 התאריך לידה שלה זה ה 9.7.87 היא אמרה לי שהיא שאלה אותך פעם וענית לה אומנם אבל אמרת שלא תעני יותר עד שהיא תגיע לגיל 16 לפחות אז היא ביקשה ממני לרשום במקומה. את זוכרת את שמה שיר ושמו ניסן השאלה: האם אהיה להם קשר בקרוב? תודה מראש נטלי

ארינה

New member
נטלי היקרה

לצערי זה לא משנה אני לא יכולה לשאול עליה כי היא צעירה מדי. בטח ובטח לא כשמישהו אחר שואל עליה. היא תאלץ להמתין לגיל 16-17 ואז אני אענה לך בשמחה על כל השאלות שלה. ארינה

נטלי 17

New member
אבל..../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo92.gif

לי לא נראה שהיא תאהב את אותו הבחור באותו שנה שנתיים הכל יכול להשתנות.. לכןאני מבקשת שוב )ואולי גם שוב) שתעני לה על השאלה הזאת בלבד וחוץ מיזה לא סתם מישהימבקשת אלה מישהי בת 17 ועוד אחותה ועוד באישור שלה.... תראי תעני לה בבקשה זאת שאלתה האחרונה +++++++++ השאלה הזאת חשובה ונשארה פתוחה כבר הרבה זמן! לא יקרה כלום עם תעני לה על זה וזהו. תודה מראש!מקווה שהתשובה שלך תהיה חיובית.

ארינה

New member
נטלי היקרה

כשאני פורסת קלפים לילדה זה לא יתן לי תשובה נכונה, הקלפים יכולים להראות לי בגידה או כל מיני דברים אחרים שלא ממש מתאימים לילדה בגילה של אחותך. אני לא יכולה לשאול, פשוט זו אתיקה מסויימת שאני לא יכולה לעבור עליה. תנסי בפורום אסטרולוגיה או נומרולוגיה אולי יוכלו לתת לך תשובה כי אני לא יכולה. מצטערת ארינה

למעלה