שאלה חשובה...

moshe alfasi

New member
שאלה חשובה...

עבדתי בערך 3 וחצי חודשים בחברת שמירה שלא שילמה לי את כל סכום הנסיעות המגיע לי, ז"א, כפול 4 מהסכום הרגיל ששילמו לי ליום, אני רוצה להתפטר ולבקש את הנסיעות, מה שלא נראה לי שאקבל, איך אוכל לדרוש אותו? חשוב להזכיר שאני לא מבין שום דבר בתביעות וכדומה,תודה רבה מראש!

joshh

New member
שאלות..

מה הכוונה כפול 4 ? כמה הם משלמים לך ? העיקרון הם אמורים לשלם לך סכום השווה לחופשי חודשי. למה אתה רוצה להתפטר, בגלל שלא משלמים לך נסיעות כמו שצריך ?

moshe alfasi

New member
תראה...

העבודה היא בירושלים, ואני גר מחוץ לירושלים בישוב, כל צד של אוטובוס מחוץ לעיר לישוב עולה 10 שקלים, וצריך 2 נסיעות בתוך העיר בכל יום עבודה. אני מקבל רק כרטיס חופשי חודשי, ז"א, שאני מפסיד 20 שקל ליום על נסיעות. אני רוצה להתפטר בגלל שהעבודה שם עושה לי רע, נקודה.

joshh

New member
מבין...

בגדול הם אמורים לשלם לך את מחיר הנסיעות שלך. אם אתה מפסיד 20ש"ח ליום משמע הם חייבים לך 20ש"ח כפול 3 חודשים (הזמן שעבדת). זוכותך להתפטר. לפני, הינך יכול לכתוב מכתב בו אתה מסביר את העוול שניגרם לך עקב היותך מעוסק דרכם והינך דורש החזר כספי ובנוסף תיקון לטעות. ובתקווה יתקנו והכל יהיה בסדר. אם לא, תתפטר. בנוגע לדרישת החזר דרך תביעה בית דין לעבודה, הנושא בעייתי, מפני שמדובר בסכום קטן אתה עלול לשלם יותר על אגרה ועוד.. צריך לבדוק לעומק ולברר ב-3 חודשים כמה הם חייבים לך כוללל הנסיעות ואז לראות אם שווה לך תבועה. joshua

למעלה