שאלה חשובה!!!!!

הילי123

New member
שאלה חשובה!!!!!

אולי לא קשור להוט 3, אלא לאקסטרה הוט (ערוץ 5). במשך הרבה זמן (שנה אולי) היה לי את הערוץ אקסטרה הוט בחינם, לא שילמנו עליו. היום התכוונתי לראות משהו בערוץ הזה וראיתי את ההודעה "למידע על הערוץ ולהזמנה..." למה פתאום צריך לקנות את הערוץ? חשבתי שהוא חלק מחבילות הבסיס! יש סדרה שאני רוצה לראות!!!!!!!

Gali Azoulay

New member
את שוכחת

שהמטרה העיקרית שלהם זה לגבות עוד כסף, ואם יש להם הזדמנות להוציע ערוץ מחיבלת הבסיס זה מה שהם יעשו- וזה מה שהם עשו. זה תוספת תשלום וזה בא בחבילה נוספת.... איזה סדרה את רוצה לראות? :)

הילי123

New member
ורוניקה מארס!!../images/Emo47.gif

וגם התחלתי לראות קרובות!!! אוףף איזה מעצבנים אמרתי את זה לאבא שלי ואז הוא אמר לי אבל רצית גם ביפ לא? אז תבחרי! וביפ הרבה יותר שווה ואם יהיה לי את זה אני אראה הרבה יותר סדרות שם ובערוץ 5 יש רק 2 סדרות שאני רואה ואני לא יודעת עכשיו

Gali Azoulay

New member
וואי

איזה באסה!! הם ממש מעצבנים... גם לי קרה משהו דומה לפני כמה זמן בסוף יש לי הכל חבילת בסיס בלי שום דבר אחר. הם חראות! חחחח חוץ מזה, את יכולה לראות את הסדרה הזאת גם באופן אחר לא? זה לא חייב להיות בערוץ.... :)

תראי את זה בערוץ 10

רק את העונה הראשונה יש עכשיו בערוץ 10 אבל כשהיא תגמר בטח ישדרו גם את העונה השנייה של ורוניקה מארס..

למעלה