שאלה חשובה....

Rאול

New member
שאלה חשובה....

מישהו יודע מה הם הפרוצדויות בהחזרת נשק למשטרה? אני עובד בחברת אבטחה אבל הם חייבים לי כסף ולא רוצים לשלם לי. ואני צריך להחזיר להם את הנשק אבל הם רוצים להחתים אותי על דברים ומשחקים איתי כדיי שהם יצו ניקיים ולא יצטרכו לשלם לי דמי הבראה דמי פיטוריים קרן פנסיה שיש לי מהם. והשאלה שלי אם אני יכול לגשת למשטרה ולהפקיד אצלהם את הנשק ?? כבר היתי אצלם אצל המעביד כדי להחזיר את הנשק והוא רצה להחתים אתי על כל מיני דברים ובסופו של דב לא לקח את הנשק. ולפני זה איימו שאם אני לא יחזיר את הנשק הם יגישו וילכו למשטרה ויפתחו לי תיק פלילי.... מי שיכול שיענה לי בבקשה

avi1976

New member
שלח להם דואר רשום על ההשתלשלות

כתוב להם בין השאר על הדבר הסוציאלים שאינך מקבל. הנך רשאי גם להקליט את מעסיקיך שותף לשיחה כמו כן, לאחר מספר מכתבים ו/או איומים מוקלטים תודיע הודעה מראש לפיטורין כדין מפוטר! בנוגע לנשק: לפי חוק כלי יריה הנך זכאי בסיום העבודה לאישור על החזרת נשק. בנוגע לחתימה על מסמכים: המעסיק אינו יכול לחייב אותך לחתום וגם אם חתמת בתנאים מסויימים, לרוב דבר זה אינו קביל מבחינה משפטית. כמו כן, היה לנו סיפור דומה של מאבטח בבית חולים סורוקה ותביעתו נמצאת כרגע בהליכים משפטיים...

למעלה