תתפלא לדעת כמה במצב דומה... מה, לא ראית על שפת הים? אם בכל זאת אתה מתבייש, אז יש מכונים שמתחים בהרחקת שיער, כולל על כל מקום בגוף. תמצא כתובות בדפי זהב. אבל אולי עדיף לטפל בחרדה?
לרוב האנשים יש משהו שהם לא אוהבים בגוף ושפחות או יותר מוסתר בגוף. גם לי יש בעיה שאני מסתיר (שלא אדון בה כרגע). אבל בצבא אין מה לעשות וכולם מתקלחים. אבל מה, אף אחד לא צוחק על האחר. אף אחד לא צחק על הבעיות שלי וגם לאנשים אחרים יש בעיות... וגם ככה אף אחד לא מסתכל בדיוק על האחר...
תאמין לי אני הייתי כבר בטירונות וראיתי אנשים עם הרבה שיער בכל מיני איזורים בגוף וראיתי אנשים עם איבר מין קטן ואף אחד ואני אומר לך אף אחד לא אומר לא דבר ולא חצי דבר על הדברים הללו...וגם ככה לא ממש מסתכלים אחד על השני מתקלחים והולכים... חוץ מזה... יש זמנים במקלחת שאין בהם אנשים תאמין לי... נותנים לך שעה וחצי להיתקלח ויש כ-50 אנשים שצריכים להיתקלח שכל אחד מתקלח 5 דקות כי כולם רוצים ללכת לשקם או להתקשר להורים... זה נותן לך הרבה זמן להיות לבד במקלחת, ואם משהו ניכנס פשוט תתקלח במיקלחת האחרונה תמיד וכשאתה רואה שהוא בתוך המקלחת תתלבש מהר בתוך תא המקלחת ותצא... תאמין לי יהיה בסדר בשירות ויהיה בסדר במקלחות