שאלה חשובה!!

• פותח הנושא yo u
  • פורסם בתאריך

yo u

New member
שאלה חשובה!!

אני בן 16 ויש לי בעייה. בעצם, אני לא יודע אם זו בעייה, אבל זה מאוד מטריד אותי! לפעמים עומד לי בלי סיבה... גם כשאני ערום בסביבת אנשים, כמו במקלחות בקאנטרי... וזה מאוד מבייש שרואים אותי ככה... ושמעתי שיש בצבא בדיקת אשכים. אני פוחד שיעמוד לי ויחשבו שאני הומו (ואני ממש ממש לא, אני בטוח!). האם זה נורמלי? אם לא, אז ממה זה נובע ומה אפשר לעשות? אודה לכם מאוד אם תענו לי.

בעייה אין לך, כולה רעש אתה נער בריא

שלומלום לך, ידידי אין לך שום בעיה, להפך. אתה מאה אחוז בסדר. גיל 16 זה הגיל שבו הזין משתולל יחד עם ההורמונים שגואים בגופך, תהנה מזה. לגביי לשכת הגיוס, אל דאגה. מנסיון אני יכול לומר לך שהסיטואציה שם לא מגרה כלל וגם עם יעמוד לך, אז מה? תשוויץ בזין שלך שיקנאו
שלומלום

yo u

New member
כן, אבל....

יש לי חברים שמתקלחים עירומים אחד ליד השני ..ולהם זה לא קורה! אני אפילו לא יכול להשתין ליד מישהו וזה מפריע לי מאוד.. (ועוד פעם-אני לא הומו!) תודה על העזרה...

alfalf

New member
אתה בסדר גמור

כמו שכתב לך שלומלום, אתה בתקופה בה יש השתוללות של הורמונים. מה לעשות, כאלו הם החיים. אל תעשה השוואות עם חברים כי הגוף של כל אחד פועל קצת שונה. לגבי נטיות מיניות - זה שעומד לך ממש לא מהווה אינדיקציה לגבי נטיות מיניות. מניסיוני האישי - גם לי עומד לפעמים ואשתי יכולה להעיד שאני לא הומו. ALF.

שני דברים:

הראשון, זה שאתה פשוט ב-ר-י-א, ואצל גבר בריא מתפתחות גם זקפות בסיטואציות מניות וגם זקפות ספונטניות. הדבר השני: גם לי מתפתחות זקפות ספונטניות ומהניסיון אני יכול לתת לך ולכולם "טריק" איך להרגיע את השובב שמחליט לעמוד דום כשלא מבקשים ממנו - פשוט משוחחים עם מישהו על נושא שמפעיל את הריכוז והמוח... ואז הדם מטפס במעלה הגוף ומרפה את הפין... תנסה/תנסו - אשמח לשמוע תגובות...

yo u

New member
אבל............../images/Emo36.gif../images/Emo53.gif

אבל זה שעומד לי סתאם, פחות מפריע לי מזה שעומד לי במיוחד שאני עירום ליד אנשים אחרים.. נגיד בקאנטרי שצריך להיתקלח אז תמיד עומד לי במקלחות וזה מבייש... אני מפחד שבצבא שגם צריך להיתקלח ביחד אז יעמוד לי .. ויחשבו אולי שאני הומו אני ממש לא!! צריך עזרה!! תודה yo u

הומו ?!?!? למה ???

מ-ה פ-ת-א-ו-ם
אני ויעידו עוד כמה גברים כאן (יאללה תגובותיכם) שאם אני מתקלח במקום ציבורי, צבא, קאנטרי וכו´ ורואה שעומד למישהו - אני ב-ח-י-י-ם לא אחשוב שהוא הומו ! המחשבה הזו נמצאת אצלך בראש, ואני יכול לתת לך תרגיל משיטות של דימיון מודרך: לך לים - ´כנס למים עד הברכיים ותבקש מהמחשבה הזו לצאת מהגוף שלך דרך כפות הרגליים שלך לתוך מימי האוקיינוס.
אפשר לעשות את זה עם כל מחשבה או רגש שאיננו צריכים אותו יותר, ובכלל מבלי לקום מהכיסא - פשוט בעצימת עיניים, עם כמה נשימות על המדשאה הקרובה... צא לדרך !

yo u

New member
באמת?!

מה?! אתה רואה לבנים שעומד להם במקלחות?? אני אף פעם לא ראיתי! אם נגיד רואים אותי עירום ועומד לי אז כל החברים שלי צוחקים.. מה?! ואין סיכוי שזה יעבור לי מתישהו..? אם יש גם מבוגרים שעןמד להם במקלחות עדיין..

יש פתרון פשוט

ראשית אצטרף לידידי/קודמי ואומר שאין לך בעיה, להיפך, יש לך מתנה. אבל לעניננו, טריק פשוט שעוזר להשתלט על מצב מביך כפי שאתה מתאר הוא להכין לעצמך מלאי של נושאים שדוחים אותך מינית, ואז כשהשרביט שלך מקבל עצמאות משלו שלוף לך פריט מהמלאי חשוב עליו וראה זה פלא הנושא תחת שליטה. רק כדי לתת לך דוגמאות על סוג המחשבות ש"מרגיעות" את חלצי: ישבן גברי שעיר ומחושקן, חזה של זקנה בת 80(מתחיל לראות את התמונה?). ביי ובהצלחה.

dgrwkl1

New member
חזה של זקנה בת 80????פחחחח

צחקתי בטירוף.....אבל אחרי שנרגעתי אני חושב שאתה בנאדם מרושע. אתה נשוי??? אם כן,כדאי שתודיע לאשתך שבגיל 80 (אם עדיין היא תחייה.ואתה יודע...היום יש זקנים בני 70 שעדיין מקיימים יחסי מין--תשאל את ד"ר בן ציון)...שאז היא כ"כ תדחה אותך מבחינה מינית, שעדיף שהיא לעולם לא תתפשט על ידך.כי הזין שלך ייעלם לו. אני חושב שברגע זה פגעת בכל הבחורות שבעוונותיהן הרבות יגיעו לגיל זה.חחחח....בעוד 10 שנים ,20 שנה או 30 שנה. מה אתה מנסה לאמר שבגיל 80 (אצל הזקנות) אפשר לסגור את הבאסטה כי הכל מקומט שם ומגעיל???חחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אולי אתה צודק.אבל למה לאמר את זה בקול שהן תשמענה. זה נורא מעליב. אבל אולי באמת ננסה את השיטה שאמרת.(לחשוב על חזה של זקנה בת 80).חחחחחחחחחחחחחח...בטח שלא יעמוד. אבל זה נורא מעליב.:) :) :)

למעלה