שאלה חשובה!!!

שאלה חשובה!!!

למה טיפקס לא משתפים אותנו, חובבי האירוויזיון ות המעריצים שלהם בחזרות שלהם לאירווזייון? האירווזייון ממש בעוד 27 יום ואנחנו לא יודעים כלום! איך ההופעה בערך תיראה, מה יילבשו, מה מתוכנן להופעה, כלום! זה בכלל לא בסדר לדעתי. אפילו אוסטריה כבר חפשה חזרה שלה לאירווזייון. אם לא תיהיה הופעה טובה, עם תאורה טובה במקום שצריך ומשהו מיוחד, אין גמר לישראל השנה. ולא בגלל משהו אני חולה על השיר ואף הצבעתי לו, אבל יש כ"כ הרבה שירים מעולים בחצי הגמר שבלי הופעה טובה השיר הישראלי יישכח מהר ולא יעלה.

1mayush

New member
זה לא ממש נכון מה שאתה אומר.

טיפקס כן משתפים אותנו. אולי אתה מצפה שיהיו שידורים של חזרות, אבל אני לא חושבת שזה דבר שהם חייבים. ולגבי איך ההופעה תיראה, מה יילבשו, מה מתוכן להופעה > זה ממש לא נכון שאין כלום. היה את הקדם אירוויזיון שהייתה בו הבחירה של ארבעת השירים, זה צולם באולפן של ערוץ 1 ומי שרצה יכל להרים טל' לאולפן ולהירשם(בלי תשלום כמובן) ולראות את הצילומים. לאחר מכן הצילומים האלו שודרו בטלוויזיה. היה אפשר בדיוק לראות שם איך בערך תיהיה ההופעה על הבמה, התנהגות , מיקומים סדר והכל.. מה יילבשו?! הם לבשו שם את הבגדים שהם ילבשו לאירוויזיון, אלא אם ישנו להם ברגע האחרון את הבגדים למשו אחר, אבל דומה. אז להגיד ככה שהם לא משתפים בכלום זו טעות
מקווה שעניתי על שאלותיך
שבת שלום!

ממש לא נכון!

אני גם הייתי בצילומים של הקליפים והיה נחמד. הוהפע הלשיר לא הייתמשהו ואם הם יופיעו ככה באירוויזיון, טיפקס יכולה לשכוח מהגמר. אנימצפה שקובי יעדכן אותנו לגבי ההופעה, איך אנחנו הולכים לראות אותה והאם יהיו גימיקים מיוחדים בהופעה. לגבי הביגוד, מה שהם לבשו בקדם היה חמוד, אבל אני מקווה שלא יילבשו זאת שוב, ושיחליפו בגדים. בכל זאת, בהצלחה.

1mayush

New member
יפה. זו דעתך.

אבל הם כן נתנו אפשרות לראות את ההופעה ואת הביגוד. לגבי הסיכוי של טיפקס להגיע להגמר זה כבר משו אחר לגמרי, זה לא קשור לביגוד או לזה אם הם משתפים בחזרות את הקהל. אז להגיד כלום זה לא בסדר! פשוט לגבי רמת הציפיות שלך לא הסתפקת.

1mayush

New member
גל ../images/Emo26.gif אבקש התייחסותך לנאמר כאן.

ואם תוכל לבקש מקובי גם שייכנס להגיב על דבריו של "שייקה 18 המקורי" כדי שיהיו לו תשובות, והוא יבין שזה לא נכון שאין "כלום!" בשיתוף. תודה ושבת שלום!

תראי...

זה לא שחלילה אני מזלזל בשיר של טיפקס או בסיכויים שלהם להעפיל לגמר. להיפך אני מאוד מקווה שהם יעלו לגמר. יש להם שיר מעולה שישראל שולחת שיר שטותי סוף סוף ומשוגע, ואני שמח. אבל לדעתי טיפקס צריכים ל"ערב" אותנו יותר בהכנות שלהם, אני לא רוצה לראות את ההופעה באירווזייון ולהתאכזב. היינו שמחים מאוד אם היו מראים לנו את הבגדים שלהם, שיגידו לנו מה הם מתכננים לעשות על הבמה: זיקוקים, עשן, פרחים, כפתור אדום, משהו? ברור שלא יגידו הכל שיהיו הפתעות אבל שישתפו טיפה מה ייקרה?

1mayush

New member
יש מקום בו אתה צודק. אבל ...

זה קצת עיצבן שאתה אומר "כלום!". הם הראו פחות או יותר מה יהיה. הם לא יכולים להתחיל לעשות הפקות ענק. ושוב ביגוד הם כן הראו בקדם אירוויזיון!! שהיה את ההצגה של ארבעת השירים. זה שיש כאלה כמוך שלא אוהבים את הבגדים זה משו אחר(וגם אני לא אהבתי כ"כ, אבל כאלו הם חברי הלהקה אז מבחינתי זה בסדר [[: ) אבל הם כן הראו!! נ.ב. מה הקשר בין "כפתור אדום" לפרחים?! חח
והבנתי שהפרחים זו רק דוגמא. וגם לא אמרתי שאתם מזלזל בהם. פשוט לא היה קשר בין מה שאמרת בהודעה הראשונה לשנייה. הייתה קצת סטירה. עכשיו נחכה לתגובה של טיפקס עצמם, זהו. ביי.

אנחנו, נעשה עבודה בלי לחץ.

אנחנו לא ספורטאים, אנחנו מוסיקאים. ראיתי את מצעד הגלאם האווילי שהולך להתחרות בנו באירוויזיון והשיר שלנו שפיץ. לא מעוניינים להשתייך לחבורת המתאמצים משקיעי המזומנים, ממציאי הגימיקים והפטנטים. נבוא נטו, נבצע בצורה מגניבה, נהיה אמיתיים, לא ממסדיים, לא ממותגים, לא משחקים את המשחק ונתפלל לאלוקים שיפתח לאירופה את בלוטות הטעם. ולמעריצי האירוויזיון: אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלוא אתה ואריה אם ישאג מי לא יירא מי לא יירא!!! אוהבים אותכם, תנו לנו גב, יהיה סבבה!

1mayush

New member
זה קובי באמת?

למרות שלפי צורת הכתב זה דיי נראה הוא. ואם זה קובי באמת, הוד, למה היוזר שלו לא אדום? תבדוק את זה. שלא יהיו בילבולים.

משהו קרה עם היוזר הישן שלי

מישהו טיפס עליו או לקח אותו, כבר לא הצלחתי להשתמש בו. זה אני ולחיות המחמד שלי קוראים כלנית, רקפת ופושקה. על הכרבולת אני שם מוס ועל הזקנקן אני שם ג'ל. זה ממש אבל ממש אני. ME ME ME ME ME וואלה שווה שתעשו אותי אדום. שבת שלום.

1mayush

New member
חחחח קובי הרגת אותי ../images/Emo6.gif

מה קורה איתך? מה שלומך? קפוץ ליותר ביקורים
יאלה תן עוד הוכחות.. לא מספיק לי
ניתן לך כמה שאלות .. אל תכעס חח.. כי יש הרבה כאלו שמנסיק לחקות מפורסמים. הצלם שצילם אותך בחזרות לקדם..עוד לפני שהקהל בא, היה גבוה מאוד? הייתי בחזרות האלו לפני שהקהל בא? נועם היה שם? הראת לי פעם בפלא' שלך את התמונה של פושקה? אממ... אני מחפשת שאלות טובות
חתמת לי על כל 10 הדיסקים שלכם? בהופעה בשנת 2004 בכיכר ציון בירושלים, אמרת לי שלום מה המצב?! מול כל הקהל שהיה שם? טוב נראה לי זה מספיק לבינתיים
אם התשובות שלך יהיו נכונות אני אדע שזה אתה - קובי אוז - האמיתי של טיפקס חחח ואז אני אגיד להוד שיאדים אותך [[: מצטערת על השאלות חח [[: שתיהיה לך שבת שלום קובי
ד"ש למלאכיות שלך! חח
(שירה,כלנית,רקפת ופושקה!!)

../images/Emo59.gif../images/Emo104.gifאני מבין שאת בוחנת אותי ממממ....

טוב, יש לך קרוב בכללית (צלם, נדמה לי) והיית בצילומים. נועם לא היה. יכול להיות שהראתי לך את פושקה בטלפון ואינני זוכר. היית במעבדה עם אימך. כן, אמרתי לך ממצב בכיכרציון. אני ולא שרפרף, אני ולא מלאווח קובי לי אוז (אני חושב להוסיף שם אמצעי בשביל הסטייל) נו קיבלתי את עיטור האוז או שיש לך עוד שאלות?

1mayush

New member
חחחח .. מאשרת !!!

הוד
להאדים את קובי !!.. זה קובי אוז שלנו !! אין עוד שאלות [: הסתפקתי
אין עליך קובי.. בן אדם מקסים
אני מעריכה אותך !
- שיהיה שבועע טוב לכולם! -

sunshiner

New member
אהלן קובי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? מקווה שהחזרות הולכות טובות אהבתי את התגובה לעניין שלך. זה כנראה רק אני או אולי באמת טיפקס נהיים יותר קרובים לרוק ולאלטרנטיבי בעיקר באופי שלהם מיום ליום. מי ייתן ואלוקים יפתח לאירופה את בלוטות הטעם ויסיר מהם את מחסומי השפה והזרות בהצלחה עם הכרבולת! יש עדיין תכנונים שתהפוך למוהיקן? (הכרבולת, לא אתה) נ.ב- כתבתי לכם והוספתי אתכם במיי ספייס. ראו את התגובה והרגישו חופשיים להגיב חזרה
שתהיה שבת שלום או שבוע טוב, תלוי מתי אתה קורא את זה... מתן.

טיפקסית

New member
הלו קובי

שמתי לב שהחלפת ניק אבל אני יודעת שזה אתה. בנאדם כמה אנשים עוד יתווספו למייספייס שלכם הא? עברתם אותי זה לא הולך ככה. ואני עוד גרמתי לכם לבוא לאתר הזה!! לא ככה? תודה שאני הבאתי אתכם. תגיד מתי אתם טסים להלסינקי לחגיגת האירוויזיון? שבוע לפני ככה? שבועיים לפני?

למעלה