שאלה חשובה...

יואב Z1

New member
שאלה חשובה...

מה לדעתכם השיר הכי טוב של לד זפלין?? ומה לדעתכם השיר שג'ימי מנגן בו הכי יפה??

M e n s R e a

New member
עקרונית אנחנו עובדים על זה עכשיו...

יש פה משחק שנקרא החוליה החלשה, מכל אלבום בוחרים את השיר הכי יפה ע"י העפה של השירים שפחות אוהבים, ובסוף אני מניח שנעשה חוליה חלשה לא לפי אלבומים, אלא לפי כל השירים שנבחרו. לטעמי הסולו הכי חזק שלו הוא ב-Since I've been loving you. יש שם שניים למעשה.

Anuerysm

New member
אני חושב שבדה סונג רימיינז דה סיים, יש משהו

שיכול להפוך אותו לאחד השירים הטובים ביותר בעולם, יש ללד זפלין שירים שאתה שומע כל היום ויש להם שירים שפשוט מרגישים שהם עוצמתיים ברמה מטורפת, ביניהם יש את אכילס, דייזד, סטיירוויי, וון דה לבי ברייקס ועוד כמה כאלה

יואב Z1

New member
תרשו לי לחדד את השאלה..

מה לדעתכם השיר של לד שג'ימי נותן בו את הסולו הכי טוב שלו..???

M e n s R e a

New member
עניתי לך את דעתי

ב-Since. אולי לא הכי מהיר, אבל זה עם הכי הרבה Feel.

IronBlood

New member
../images/Emo13.gif

לדעתי השיר הכי טוב של זפלין הוא achilles last stand, ויש מספר שירים מבחינתי שמתחרים על המקום ה-שני-כמעט-ראשון... מבחינת סולואים... יש את הסולו של אכילס,stairway, since ive been loving you,the rover שהם ענקיים...

AeroTom

New member
אין לי תשובה חד-משמעית

כי פשוט אין לי ואף פעם לא היה לי שיר אהוב של לד זפלין. זה תמיד משתנה בתקופות ויש כ"כ הרבה שירים אהובים... בקשר לשאלה השניה עם הנגינה של ג'ימי גם קשה לי לענות...כי פשוט שוב - יש כ"כ הרבה. אבל אני אביא כמה לתקופה זו שאני ממש אוהב את העבודה של ג'ימי שם: Ten Years Gone The Wanton Song Hots On For Nowhere The Lemon Song Bring It On Home Out On The Tiles Custard Pie Wearing & Tearing Traveling Riverside Blues שוב, זה תמיד משתנה. זה בתקופה הזאת...

ShikS

New member
לא הייתי קורא לו השיר הכי טוב

כי אין כזה כמובן, אבל הוא השיר שהכי מרגש אותי כל פעם: I can't quit you baby פשוט לשמוע את פלנט צורח את זה בהתחלה.. :>

AeroTom

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

והגרסה האהובה עלי של השיר הזה היא זאת של ג'ימי והעורבים ב-Greek...זה פשוט ענק שם וג'ימי כ"כ במיטבו. 9 דקות מטריפות.

AeroTom

New member
זה לא מופיע ב-YouTube

מה שאני יכול להמליץ לך, זה לקנות את האלבום Live At The Greek בו זה מופיע. באמת אלבום לייב נפלא של להקה אדירה בשיתוף פעולה מושלם עם ג'ימי. יש שם ביצועים נפלאים לשירי זפלין. אלבום לייב גדול.

למעלה