שאלה חשובה

Shitgoose19

New member
שאלה חשובה

קודם כל שלום שוב, המון זמן לא הייתי פה..אבל יצא לי פה ושם להסתכל על נושאים פה בפורום.. עכשיו לשאלה שלי, יש לי את כל האלבומים של HIM כולל Uneasy Listening vol.2 שלא נראה לי שיש בארץ(את הראשון יש) וגם כולל כל הDVD'S שלהם..מה שרק חסר לי זה האלבום DARK LIGHT..ואני מחפש אותו פה בארץ ולא מצאתי מישהו/מישהי יודע/יודעת איפה אני יכול להשיג את האלבום? תודה לכם.

danduuu

New member
בכל חנות דיסקים בארץ אמור להיות אותו

טאוור רקורדס, דיסק סנטר [בדיזינגוף סנטר], דיסק קלאב ואני בטוחה שיש גם בצליל והאוזן השלישית וכל החנויות האלו. אם לא מצאת תשאל את המוכר, יש מצב שאין על המדף ויש במחסן או משהו כזה, או שיכולים להזמין לך

inbal287

New member
בתו השמיני../images/Emo47.gif

כלומר, יש בכל חנות
, אבל עדיף שתקנה מהתו השמיני
. אם אין להם באותו הרגע הם מזמינים ובדרך כלל תוך שבוע או פחות הם מקבלים את זה ומתקשרים להודיע לך... וגם המחיר אחלה
.

Shitgoose19

New member
סתם שאלה לא קשורה לנושא שלי אבל שיהיה..

למישהו/מישהי יש כאן קעקוע של HIM?

דארק לייט??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif

משיגים אותו בכל מקום חבוב!!! טאוורקורדס, ואם זה לא עובד תתמקד על החנות בעזריאלי או במגדל האופרה. אם גם שם חסר לך לאוזן השלישית (מול דיזינגוף סנטר).

Shitgoose19

New member
תודה

אני באמת חושב שאתמקד בחנות בעזריאלי כי בטאוואר רקורדס פשוט אין להם ת'דיסק הזה.. (אני יודע שזה שאין לי אותו יצאתי פארש)

../images/Emo207.gif זוכרים אותי?!!?!?!? ../images/Emo163.gif

כן אז חזרתי לאחר שקניתי את הדיסק של HIM שאתם המלצתם לי עליו LOVE MATAL ואני ממש אבל ממש לא אהבתי..
כנראה הבעיה אצלי חח ומי שהמליץ לי על הלהקה הזו ממש טעה לגבי הטעם המוזקלי שאני מעדיפה.. בכל אופן יש לי פה את הדיסק שנשמע רק פעמיים במערכת! חדש חדש חדש! אם יש פה מישו שרוצה לקנות את הדיסק ממני בחצי מחיר מאיזור המרכז אשמח להעביר לו הלאה
שלחו לי מסר
אם אתם מעונינים..

Such a Tragedy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif

אני אשמח לקנות אותו ממך,אבל אולי תספרי קצת-איזה סגנונות את שומעת בדר"כ?
ואולי תנסי להוריד [לא לסקול אותי.למה שהיא תקנה עוד דיסק של HIM,אם היא לא אהבה אחד?שתוריד
] את Deep Shadows&Brillient Highlights? הוא יחסית יותר שונה,אבל גם יותר קליל מLM ^_^

למעלה