מאשה לשם שינוי
New member
שאלה חשובה.
מה עושים במצב של יש אין בת זוג? כלומר, אם בת הזוג אינה מעוניינת בסקס, ובן הזוג אינו מעוניין בקשרים מחוץ לנישואין, איך הוא יכול לשמר את הלהט המיני? יש לי זוג חברים כאלה, מצב מסובך מאד. מישהו שהכרתי בתקופת הלימודים, והתחברתי דווקא לחברתו שהיום היא אשתו. המוזר הוא שהיא מאד עולצת על המצב החדש (לדעתי היא פירשה את קרישנמורטי לחומרא...
), ואילו הוא סיפר לי על כך בצער רב מאד, והביע חשש מפני אובדן הדחף המיני. הוא פשוט משכנע את עצמו רוב הזמן שזה לא חשוב לו, אבל יש רגעים שהוא זוכר את חדוות המין, ונתקף חרדה מפני אובדן חלק בחייו שהיה מאד חשוב לו, עד שזוגתו עשתה תפנית בחייה. היא אוהבת אותו, הוא אוהב אותה, לפחות כך הם אומרים. היא מלאה עליצות, מצאה את מקומה, מתנהלת בשלווה וביטחון. ואילו הוא מבולבל, כאוב, חרד. הוא רוצה ייעוץ קונבנציונלי, ואילו היא לא מבינה מה צריך פה ייעוץ, ואם כבר, מציעה לו שיבוא למורה הרוחני שלה וייקח ממנו תובנה. דעתכם? תודה רבה.
מה עושים במצב של יש אין בת זוג? כלומר, אם בת הזוג אינה מעוניינת בסקס, ובן הזוג אינו מעוניין בקשרים מחוץ לנישואין, איך הוא יכול לשמר את הלהט המיני? יש לי זוג חברים כאלה, מצב מסובך מאד. מישהו שהכרתי בתקופת הלימודים, והתחברתי דווקא לחברתו שהיום היא אשתו. המוזר הוא שהיא מאד עולצת על המצב החדש (לדעתי היא פירשה את קרישנמורטי לחומרא...