שאלה..חשוב

ראסטאמן

New member
שאלה..חשוב

תמיד יש את השדרן ההוא מאמריקה,מלכלך את השירים... יש כמה כאלה אולי..עם קול כזה כמו של Fatman scoop.. מישו יודע איך קוראים לו?

to shorty

New member
אמ...

יש אחד בשם DJ CLUE(בחיים לא ראיתי תשם אז אני לא בטוח שככה רושמים) ואחד בשם DRAMA KING(יש לו עוד שם שאני לא זוכר כרגע).

to shorty

New member
בדיוק נזכרתי-קוראים לו גם קיי סליי

וכן...ראיתי את זה רשום למעלה-למרות שזה לא מה שהזכיר לי.

Psycho BuZZ

New member
DRAMA KING זה הכינוי שלו...

כי התכנית שלו נקראת THE DRAMA, אם אני לא טועה...

ראסטאמן

New member
אז על מי סוגרים??

... תנו החלטה מי הכי מעצבן?.. זה שמיד צועק על השירים..

to shorty

New member
אני אישית נתקלתי יותר בצעקות של די

ג'יי קלו, הוא מציק בטירוףףףףףף

DJ JuVi

New member
...

התשובה לשאלה שלך במקור היא DJ Kay Slay a.k.a Tha Drama King. על זה כבר ענו, אבל בקשר לשאלה מי מעצבן יותר- אז גם כאן התשובה היא Kay Slay, כי הוא חרא די.ג'יי שעושה תרגילים מלוכלכים כמו להוריד שיר מהאינטרנט ולהגיד שזה אקסקלוסיבי. די.ג'יי קלוּ שולט, רק שיוריד את הווליום סעמק...

נסגור ככה...

שניהם מציקים רצח!! אז אל תוריד שירים הם לא יציקו לך...חח ואותי דווקא מעצבן הרבה יותר קלוא!

zeusofurim

New member
לא יודע למה אתם מזכירים רק אותם כי,

יש עוד מלא שצועקים בהתחלה אמצע סוף שיר... והמפורסמים שבהם הם: DJ CLUE DJ KAY SLAY DJ ENVY DJ BIG MIKE DJ CUTMASTER C DJ WHOO KID DJ GREEN LATERN DJ KOOL KID ועוד ועוד ועוד..... דרך אגב שקיי אומר שזה אקסקלוסיב אז תאמין לו... הוא לא מוריד כלום מהאינטרנט, הרבה מהשירים שיש לו על המיקסטייפ הם הפקה אישית שלו... לא יודע למה נתקעתם רק על CLUE ו- KAY SLAY

DJ JuVi

New member
לא....

הנה דוגמא מהזמן האחרון- השיר "Get Your Money Right" הופץ באינטרנט ולאחר מכן יצא על מיקסטייפ של Kay Slay. השיר הופץ בהתחלה בנט בשם שגוי, וככה זה נכתב גם במיקסטייפ... ו"נתקעו" על השניים האלה כי Kay Slay היה למעשה נושא השירשור...

DOdoubleG

New member
רק תסבירו לי למה

לפתוח שירשור על הדבר הכי מעצבן שיכול להיות ולא משנה באיזה סגנון... למה שאני ישמע שיר אם צועקים לי באוזן ומחרבנים לי את הכיף? fatman הורס לי את החיים כל פעם שאני פותח את הרדיו די מספיק עם זה

למעלה