שאלה חשווובה מאוווד,

mori17

New member
אסור...

בחורה לפי הדת בזמן המחזור נחשבת טמאה מורי

מלאכית65

New member
,

יווווווואווו באלי למוות ! אני לא יודעעעת מה לעשות ! לפני יומיים הייתה הזכרה לסבא שלי ושחכתי מזה והלכתי לבית העלמין .. מה לעשווות ? אין לתאר את ההרגשה שלי עכשיו , איך אפשר לתקן את זה או משהו ?

מלאכית65

New member
עוד משהו

קברות צדיקים ובית העלמין בזמן נידות טהרת המשפחה ו' באייר התשס"ו 04/05/06 הרב ברוך בליז'ינסקי השאלה האם מותר לאישה שאיננה טהורה, לבקר בבית העלמין ובקברות צדיקים? תשובת הרב בימי המחזור אין לבקר בבית העלמין ובקברות צדיקים. במקרים שהימנעות מהביקור תגרום לצער רב, כגון בהזדמנות מיוחדת לביקור בקברות צדיקים, או כאשר יום השנה לפטירת קרוב משפחה חל בימים אלו, הביקור מותר. ויש המחמירים. בשבעת הנקיים (לאחר תום הדימום), מותר לבקר בבית העלמין ובקברות צדיקים. ויש שנהגו להחמיר ..................................................................................................... המחשבה הזאת לא עזבה אותי וחיפשתי באינטרנט מלא דברים שקשורים לזה , אז זה אומר שזה בסדר שהייתי שם שהייתי המחזור ? כי זה היה ביום השנה של סבא שלי .

בכל מקרה../images/Emo42.gif

מותר לך לטעות ולא חטאת בשום דבר. אני בטוחה שסבא שלך היה רוצה שתבואי עם מחזור מאשר שלא תבואי. מעכשיו תדעי לא לחזור על זה.

למעלה