שאלה טובה.....

pachanga

New member
שאלה טובה.....

שאלו אותי שאלה מאוד מעניין הסוף שבוע הזה, אם היה איתי בחור 24 שעות מה הייתי עושה לו! עכשיו השאלה מופנת עליכם לשני המינים
קדימה אני מחכה לתשובה במיוחד של יפעת!! פאצ´נגה

24 שעות של סקס ביממה......

פא´צי אם היה איתי בחור במשך 24 שעות ..... ? המממ.... יאמי.... טעים..... תאמיני לי לא הייתי עוזבת אותו במנוחה... 24 שעות היינו עושים אך ורק סקס ובכל מקום הייתי אוכלת אותו חי ... הייתי מוצצת לו בטירוף ואני חולה על זה (זה מגרה אותי בטירוף) וכמובן שאני לא יכולה לעזוב את הזין שלו בשקט אחרי שהוא נטרף המציצה המדהימה (שזה דרך מה שעשיתי לדודו אתמול מצצתי לו בטירוף הוא התחרפן מרוב שזה היה טוב הוא צעק עד לב השמיים וכמובן שאחרי זה רצה ל"תקוע" אותי חזק) אנחנו כמובן ממשיכים למנה העיקרית סקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בג´קוזי או באמבטיית קצף עם נרות ריחנים מסביב.... אח"כ סקס במטבח על השולחך..... אח"כ קצת סקס במעלית.... להמשיך את הסקס באוטו.... לטרוף את הזין שלו..... למצוץ אותו חזק..... כל כך חזק..... עד שהוא מתחרפן מתענוג.... עד שהוא לא יודע איך קוראים לו ומי הוא בכלל..... אחרי הסקס צריך גם לטייל לא?? ממשיכים לפארק ברמת גן.... וגם שם אני פותחת לו את המכנס לאט לאט.. שולפת את הנצרה... והוא מקבל את הטיפול 10,000 ממני עם המציצה האדירה שהוא מקבל...... אני בולעת את הזין שלו בטירוף והטעם אחחח.... הטעם כל כך מתוק ומגרה שאני לא יכולה יותר אני מתפשטת וקופצת עליו ומכניסה את הזין שלו כל כך עמוק... ואיזה תענוג..... הגוף שלי מרחף מתענוג...... ולקינוח אנחנו קופצים לים לקצת שחייה לילית בעירום.... שקט מסביב אין איש שיפריע לנו ואנחנו מתקבים לחוף..... נשכבים על החול.... הוא מתחיל לאכול לי את החזה ויש לי הרבה מזה (מידת חזייה D85) ואני צורחת ומתענגת ... ואז אני קופצת עליו ודורשת סקס.... ובזמן הסקס הוא טופח לי על הישבן (אני חולה על זה על מכות קלות בטוסיק) ותאמיני לי אני יכולה להמשיך עם הסקס שעות..... אבל נתת לי רק 24 וארבע שעות איתו זה קצת זמן בשבילי לשבוע מסקס.......

pachanga.

New member
אני..... אני..... ../images/Emo5.gif

חייבת לעשות מקלחת קרה!!!!!! ביייייייייייייייייייי!

FRENCHY

New member
איך לומר זאת....

יפעת... אפשר לקבוע תור לטיפול 10.000 ??? תודה מראש על התגובה... צרי קשר לגבי הטסט...:)) משרד התחבורה...האגף לבטחות במשגלים...

אני מחרמנת אותך ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

ספר לי טוב טוב מה היית רוצה שאני אעשה לך......

מה הייתי עושה 24 שעות עם אישה ???

הרבה דברים !!! סדר יום פחות או יותר כזה... יוצאים לבלות בלילה,חוזרים הביתה למקלחת,סקס במקלחת,סקס נוסף במיטה,ישנים,מתעוררים,יוצאים לטיול בחיק הטבע,מקום פראי,קצת רומנטיקה באוויר,אוליי סקס חפוז מתחת לאיזה עץ,יושבים מסתכלים על העולם,על הטבע מסביב,מתחבקים ומתמזמזים קצת,חוזרים הבייתה למקלחת "חמה" נוספת,נחים עוד קצת מול ה TV,ויוצאים לבלות שוב בערב. וזה רק בימים של חופש. בימים של עבודה,תכניסו גם סקס במקום העבודה. בארי <פאצ´נגה,לא מכירה כל כך את הצד הזה שלי>

על ה@ש

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

למה כולם עושים סקס??????? ורק אני לא????
גם אני רוצה מה לא מגיע לי???? אוף לי אין סקס..... אז אין דברים עסיסיים לספר....
על האש==רוצה לעשות סקס כמו כולם== ואין לו עם מי.... נ.ב לא אל תתנו לי את הכרית אוו וזלין בתור פתרון... אין תחליף לדבר האמיתי..

pachanga

New member
אבל למה../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

למה אין לך סקס
כל כך בעיה להכיר
תתאמץ יותר חומד... בן כמה אתה

על ה@ש

New member
כנראה שזאת בעיה...

גדולה אפילו....
אין סקס ואין מצב לסקס.......... עד מתי?????.. הלוואי וידעתי....... לא רואה שום דבר ורוד באופק..מהבחינה הזאת... מה לעשות??אני קצת ביישן.. ואין פתרון........ כנראה נאלץ להמשיך בלי סקס אין ברירה אחרת....

pachanga.

New member
לא נכון יש פתרון!!!!

גם ביישנים מוצאים את הדרך שלהם, לא מקובל עליי מה שאמרת עכשיו!!

על ה@ש

New member
זהו שלא....

הלוואי שיכלתי להסביר לך את הבעיה אבל אני לא רואה פתרון באופק לצערי מקווה שהזמן יעשה את שלו ומתי שהוא הכול יהיה ורוד יותר.... בינתיים אם הסתדרנו עד עכשיו אין בריר האחרת רק להמשיך להסתדר... פשוט אני מתבאס שכולם פה כותבים על מה שהם יעשו ורוצים לעשות ולי אין מה לכתוב

pachanga

New member
שלום אורח סקסי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אהבתי את הפעילות שלך עם בחורה 24 שעות
וברוך הבא לפורום
אז אם לא הכרתי את הצד הזה שלך ספר לי עליו

נו זאת באמת שאלה מוזרה , אך אנסה...

את כוחי . טוב לצורך העניין שתבינו שאם היא נראת פחות טוב מהתמונה המצורפת זה נפסק מיד. אם היא מתקרבת לרמה הזאת אז הדברים יתנהלו באופן הבא: 21:00 - אוסף אותה מהבית 21:30 - מתישב איתה בבית קפה כלשהו , לשיחה קלה ופינוקי עוגה. 22:30 - שמחים וטובי לב הולכים לבר כלשהוא לתדלק לפני תחילת הבילוי, לאחר כמה משקאות נכנסים לשירותים של הבר לסקס קצר. 00:30 - נכנסים לאחד ממועדוני הלילה של תל-אביב , כדי לרקוד להשתולל ועוד אלכוהול וסקס מאחורי הבמה. 03:30 - עולים למונית לכיוון הבית (אם שותים לא נוהגים), מתחרמנים כל הדרך בשביל לשגע את הנהג, אם הוא חתיך מספיק אולי ניקח אותו איתנו בהמשך. 04:00 - במיטה אחרי המקלחת, מתחילים את הטקס הנצחי של משחק מקדים המון נשיקות ליטופים, מציצות חפוזות עד לרגע שבו אני לוקח את הפיקוד ומתחיל לגרות אותה בצורה המקסימלית האפשרית אם כל גופי,לשוני, אצבעותי מביא אותה עד למצב של על סף הסוף ואז עוצר לדקה וחודר לתוכה ומכאן מתחיל המחול המטורף.... 09:00 - מחליט להניח לה לנוח, מביא מגבת רטובה ומנקה אותה בעדינות לקראת השינה, נותן לה נשיקה והיא נרדמת, אני מתקלח נשכב לידה מכוון את השעון לשעה 14:00 ונרדם. 14:00 - מתעורר , מתקלח מכין לי כוס קפה, מתחיל להכין ארוחת צהרים. 14:30 - מכין כוס קפה נוסף, ניגש למיטה מעיר אותה ונותן לה לשתות את הקפה בשקט מול הטלויזיה, נותן לה מגבת שולח אותה למקלחת, כשהיא יוצאת מגיש את הארוחה. 15:30 - נכנסים למיטה שוב אחרי הארוחה, מתלטפים מתחבקים ועושים אהבה עד 17:00. 17:30 - בדרך אל הים לשיזוף של ערב מול השקיע אם מיץ פירות קר, קוביות קרח על הגוף, סקס בתוך המים והשלווה של הערב. 20:30 - עוזבים את החוף. 21:00 - מוריד אותה בבית, נשיקת פרידה. הנה 24 שעות כיפיות לדעתי.... סגול

pachanga

New member
אחלה../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo20.gif

ווא איזה סיפורים מדליקים יש כאן לכולם וכולם נעשו כאן רומנטים
אפה הייתם כל הזמן תגידו???????????

למעלה