נו זאת באמת שאלה מוזרה , אך אנסה...
את כוחי . טוב לצורך העניין שתבינו שאם היא נראת פחות טוב מהתמונה המצורפת זה נפסק מיד. אם היא מתקרבת לרמה הזאת אז הדברים יתנהלו באופן הבא: 21:00 - אוסף אותה מהבית 21:30 - מתישב איתה בבית קפה כלשהו , לשיחה קלה ופינוקי עוגה. 22:30 - שמחים וטובי לב הולכים לבר כלשהוא לתדלק לפני תחילת הבילוי, לאחר כמה משקאות נכנסים לשירותים של הבר לסקס קצר. 00:30 - נכנסים לאחד ממועדוני הלילה של תל-אביב , כדי לרקוד להשתולל ועוד אלכוהול וסקס מאחורי הבמה. 03:30 - עולים למונית לכיוון הבית (אם שותים לא נוהגים), מתחרמנים כל הדרך בשביל לשגע את הנהג, אם הוא חתיך מספיק אולי ניקח אותו איתנו בהמשך. 04:00 - במיטה אחרי המקלחת, מתחילים את הטקס הנצחי של משחק מקדים המון נשיקות ליטופים, מציצות חפוזות עד לרגע שבו אני לוקח את הפיקוד ומתחיל לגרות אותה בצורה המקסימלית האפשרית אם כל גופי,לשוני, אצבעותי מביא אותה עד למצב של על סף הסוף ואז עוצר לדקה וחודר לתוכה ומכאן מתחיל המחול המטורף.... 09:00 - מחליט להניח לה לנוח, מביא מגבת רטובה ומנקה אותה בעדינות לקראת השינה, נותן לה נשיקה והיא נרדמת, אני מתקלח נשכב לידה מכוון את השעון לשעה 14:00 ונרדם. 14:00 - מתעורר , מתקלח מכין לי כוס קפה, מתחיל להכין ארוחת צהרים. 14:30 - מכין כוס קפה נוסף, ניגש למיטה מעיר אותה ונותן לה לשתות את הקפה בשקט מול הטלויזיה, נותן לה מגבת שולח אותה למקלחת, כשהיא יוצאת מגיש את הארוחה. 15:30 - נכנסים למיטה שוב אחרי הארוחה, מתלטפים מתחבקים ועושים אהבה עד 17:00. 17:30 - בדרך אל הים לשיזוף של ערב מול השקיע אם מיץ פירות קר, קוביות קרח על הגוף, סקס בתוך המים והשלווה של הערב. 20:30 - עוזבים את החוף. 21:00 - מוריד אותה בבית, נשיקת פרידה. הנה 24 שעות כיפיות לדעתי.... סגול