שאלה "טיבעונית"

נטלי666

New member
שאלה "טיבעונית"

השבוע החלטתי שאני טיבעונית yeahhh זה לא כזה קשה כמו שחשבתי.. מה שרציתי לשאול ממה עשויה אבקת חלב? מותר לי לאכול את זה בתור טיבעונית? תודה נטלי

lifegirl

New member
אבקת חלב עשוייה מ.... חלב ../images/Emo70.gif

שימי לב- מוצרים בעלי תו-כשרות "חלבי"- מחוץ לתחום :) ומזל טוב!!!

הערה קטנה...

לא כל המוצרים שכתוב עליהם "חלבי" הם חלביים. יש כאלה שמכינים אותם בכלים חלביים בלבד, אבל אין בהם מרכיבים חלביים.

gali1984

New member
נדמה לי

שעל מוצרים שהיו בכלי חלבי כתוב כשר בחזקת חלבי. אגב בשוקולד המריר עם האגוזים של עלית היה כתוב ככה. אז התקשרתי והסבירו לי שהם משתמשים באותן מכונות שבהן מכינים דברים חלביים אבל במוצר עצמו אין רכיבים חלביים.

coolears

New member
דבר ראשון........

מזל טוב לך!!!!! היית צימחונית לפני זה??? זה נורא קשה..לא??? אנא הסבירי לי למה לדעתך זה נכון להיות טיבעונית..... עכשיו בקשר לשאלתך......לדעתי..אבקת חלב עשויה מחלב מיובש וטחון......והיא אכן חלבית...לדעתי,אבל אני לא בטוחה.....

נטלי666

New member
לקוליס

הייתי צמחונית שנה לפני (אף פעם לא אהבתי בשר), שאלת למה אני טיבעונית והסיבה היא שמגעיל אותי לצרוך תוצר של בע"ח (animal product) זה לא כזה קשה, אמנם אני מתגעגעת לפיצה אבל כשאני נזכרת ממה זה עשוי כבר לא בא לי. את הצעד עשיתי בעקבות לינק של מישהי מהפורום שהראתה לי עד כמה הפרות סובלות (לא תארתי לעצמי עד כמה!). זהו.. תודה למי שענה נטלי

למעלה