שאלה טיפה דבילית.....

MiSsY 100

New member
שאלה טיפה דבילית.....

מי פה יודעת לרקוד את אחד הריקודים של השירים של ג'סטין???? אני יודעת של : Right For Me i love you Cry Me A Rive Last Night senorita Rok your body וזהו בנתיים....

RJlake

New member
חחח יפה לא רע רשימה מכובדת!!!

האמתי עדיף שאני לא יתחיל בכלל לרקוד כי אם אני ארקוד אני אפצע את עצמי ואת כל הסובבים אותי!!!!!!! חחחחח כמו ששמתם לב אני לא ממש מוכשרת לא ריקוד לא שירה אני יותר בקטע של ספורט אבל יש לי חברה שרוקדת מדהים והיא יודעת לרקוד את כול או לפחות את רוב הריקודים שלו והיא עושה את ממש טוב!! אבל את יודעת לרקוד הרבה ריקודים שלו איך למדת מהdvd שלו?

MiSsY 100

New member
תראי...

את Right For Me אני יודעת מההופעה בלונדון i love you אני יודעת מג'י לנו Cry Me A Rive מלונדון (ההופעה) Last Night גם מההופעה senorita גם ממהופעה Rok your body מהטקס של ניקולודיון.... אבל את זה אני יודעת רק מג'סטין אני גם יודעת מאן סינק ועוד....

MrJTsGirl

New member
אני יודעת של אן סינק...

אני יודעת את ביי ביי ביי ואיטס גונה בי מי, טרין אפ מיי הארט, פופ ועוד כמה... אני יודעת חלק מאובר פריטקטד של בריטני וגם בייבי ואן מור טיים, ואת לייק איי לוב יו בטח עוד כמה שאני לא זוכרת חחחח

MiSsY 100

New member
אני יכתוב לכם של איזה אנשים אני

יודעת* בריטני... כריסטינה ג'ניפר לופז ג'סטין אן סינק בקסטריט בויז...(ישן אני יודעת) פייב (גם אני יודעת) וזהו בכללי.....

NarihS

New member
אני יודעת

את של ג'סטין rock ur body ובערך מ like i love u מאנסינק אני יודעת את פופ ביי ביי ואת its gonna be me את של בקסטריט ובריטני אני גם יודעת.. וזהו..

LISA AND JUSTIN

New member
איך!!???!

אלוהים זה ממש קשה..אני בחיים לא יצליח..אני רוקדת דווקא יפה.. אבל זה ממש קשה ללמוד!איך אתן עושות את זה... ולפעמים..נגיד כשאתן רואות מהופעות..יש קטעים שרואים את הקהל..ואז חסר קטע..מה עושים?

NarihS

New member
חחח יש לי דווקא תשובה לזה!

מה שועשים זה: נגיד את רוצה ללמוד את ג'סטין מהשיר rock ur body אז מה את עושה? את לוקח חלקים מהקליפ, מה שאין בקליפ את לוקחת מהופעה, ומה שאין בהופעה, את מורידה עוד הופעה או הופעה מתוכנית אירוח שבדרך כלל מתמקדים רק על האומן קרוב ולא מרחוק, ואז אפשר לדעת די טוב.. ככה אני עשיתי עם פופ לקחתי את הקליפ ולמדתי דרכו את הרוב מהקטע של הריקוד הזה, ואז מהופעה של ה vma גם לקחתי, ולקחתי גם מחזרות שלהם ואז כל אחד השלים אחד את השני.. :) זהו מקווה שעזרתי..

למעלה