שאלה טיפה טפשית אך חשובה

dance of life

New member
שאלה טיפה טפשית אך חשובה

אני צימחונית מאז לידה ולכן אני מורגלת לאוכל הצמחוני בישראל ידוע לי שבניו יורק ועוד כמה מדינות יש סופרים ממש ישראלים והכל תהיתי אם ניתן להשיג שם טבעול, או אם יש להם חברה כמו טבעול שמשווקת את מוצר דומה? (Zה משוב לי מאד..) תודה!

17205

New member
למה שאלה טיפשית? הנה תשובה

אצלנו (בחוף המערבי) בסופרים הישראלים/כשרים אפשר להשיג זוגלובק (בטח טעיתי באיות). לא תמיד יש את כל הסוגים. יש כמה חברות שמיצרות המבורגרים צימחוניים וגם נקניקיות צימחוניות, אמריקאים לא מכירים מה זה שניצל. אני מעדיף את הטעם של המוצרים מישראל, אבל יש כמה מוצרים לא רעים מתוצרת מקומית. בשביל מבחר צריך ללכת לחנויות של אוכל בריא. ניסיתי כמעט את כל הסוגים מתוצרת מקומית (אלו שיש עליהם סימן כשרות) ולסקרנותך אני לא צמחוני, במקרה אתמול הלכתי לקנות דגים עם הילדים, והם אחר כך שיגעו לי את השכל שלא צריך לאכול דגים, הם בהשפעה של הסרט FINDING NEMO

amits6

New member
השאלה שלך טובה ובמקום

בכל סופר יש מחלקת קפואים צמחוניים טיפה יותר יקר אבל שווה ישנם שני סופרים גדולים בכל ארה"ב הנקראים "וילד אוטס" ו"וול פוד" שהם מתעסקים בבריאות כמו אוכל אורגני בשר ללא אנטיביוטיקה מים מינרלים מרכיבי תזונה כמו ויטמינים ו....אוכל צמחוני איכותי בארה"ב כמו בכל דבר המבחר יותר גדול השאלה כמה חשוב לך סחורה ישראלית (כשרות ,פטריוטיזם ,הרגלים ועוד) הסחורה האמריקאית היא לא פחות טובה ואפילו יותר טובה

למעלה