שאלה טיפה מסובכת לתתוחים שכאן

שאלה טיפה מסובכת לתתוחים שכאן

שלום לכולם , אני נשוי לאישה אמרקאית ויש לנו ילד בן שנה וחצי שהוא כבר בעל אזרחות אמרקאית , ויש לי עוד אחת בדרך (אישתי בהריון מתקדם ) התחלנו את תהליך הגרין כארד באמצע 2016 הגעתי לראיון בירושלים ושם הקונסול הסביר כי חסר לי מסמכים מסויימים וכדי לדון בבקשה הוא מבקש אותם ובסוף הראיון הוא הוציא לי סוג של מכתב בדיוק מה לשלוח לשגרירות בסך הכל 4 טפסים ,כגון (מיסים של אישתי , אישור מצהל , דרכון , ואישור מבית משפט על עבר פלילי שלי ) אני בראיון הצהרתי כי היה לי בשנת 2001 עברה פלילית (פריצה וגנבה לפי כתב אישום ) והכן הוצאתי מבית משפט את הגזר דין ותרגמתי אותו לבקשתו (עסק לא זול) והיום קיבלתי סירוב נכון לעכשיו אני ממתין למכתב עם כל המסמכים שלי כולל הדרכון שנשאר בשגרירות ואני לא יודע מהכין להמשיך או מה לעשות אשמח לעצות או המלצות של עורכי דין ואם ניתן בכלל לעשות משהו העברה שלי הייתה לפני 18 שנים אם יש משהו שעבר תהליך דומה אשמח לדעת איך בסוף הצליח לפתור את הסוגיה הזאת למה אם באמת מקשים על החיים למרות שלאשתי יש משפחה מבוססת ומבחינת סופנסרים אין בעיה השגריר גם ראה זאת בקיצור ממתין לתגובות תודה וסליחה על חפירה

doronf65

New member
מנהל
אני ממליץ לפנות לעורך דין

שאותו תיקח אישתך, כי היא מבחינת החוק האמריקאית האדם שנפגע מהסירוב.
&nbsp
אתה מציג מצב מסובך שאנחנו לא יכולים לעזור בו, אלא להפנות אותך אל מקצוען. חבל מאוד שלא שאלת אותנו קודם, היינו ממליצים לך על עו"ד עוד לפני הסירוב. עכשו, לאחר שסורבת, עלול להיות יותר קשה להחזיר את הגלגל אחורה, אבל עו"ד יוכל לתת לך הערכה טובה יותר.

שאלה אם לקחת עורך דין בישראל או משם

ובנוסף לא צפינו שזה יהיה כך כח בעבר כבר נכנסתי לארצות הברית(לפני שנתיים ) שעדין הרקע הפלילי שלי היה באוויר אני מזכיר הוא ברמת מחיקה ומה שהשגרירות קיבלו מהמשטרה הוא עבר נקי מכיוון שעבר המון שנים בעצם הכל נמחק ואני סך הכל רציתי להיות איתם כנה

doronf65

New member
מנהל
כיוון שאתה בארץ, קח עו"ד בארץ

ולגבי השאלות שלך:
&nbsp
- בנוסף לא צפינו שזה יהיה כך כח בעבר כבר נכנסתי לארצות הברית(לפני שנתיים)
== נכנסת כתייר. זה לא אותו דבר.
&nbsp
- שעדין הרקע הפלילי שלי היה באוויר אני מזכיר הוא ברמת מחיקה ומה שהשגרירות קיבלו מהמשטרה הוא עבר נקי מכיוון שעבר המון שנים בעצם הכל נמחק ואני סך הכל רציתי להיות איתם כנה
== זה יגיד עורך הדין לשגרירות. עכשו זה חלב שנשפך.

האם זאת הסיבה לסירוב? קיבלת את המכתב?

בלי לראות בפירוש מה מבקשים ממך, קשה לדעת בוודאות מה השתבש.
אם במסמכים לNVC דיווחת על העבר הפלילי, ובכל זאת זומנת לראיון והתבקשת להשלים מסמכים - אולי לא שם הבעיה?
ואולי לא קיבלת סירוב, אלא דחיה זמנית נוספת?

האם אתה יכול להגיד מה בדיוק אמרו לך?
האם יש פרטים נוספים שיכולים להסביר את הסירוב? האם כל המסמכים האחרים הוגשו באופן תקין? אישתך עומדת בדרישות הכלכליות? האם היו מסמכים שבהם לא דיווחת על העבר הפלילי?

כך או אחרת, בשלב הזה כדאי להתייעץ עם עורך דין כי במקרה הטוב זאת דחיה שניה וזה אומר שמשהו אתם לא עושים נכון. ובמקרה הרע, זה מסובך יותר.

תשובה

אז ככה אני ממתין למכתב שיגיע מהשגרירות אני מתאר לעצמי ששם הם יפרטו למה לא אישרו לי
אישתי עומדת בדרישות הכלכליות מה שכן הההורים שלה הם הספונסרים שלנו קיבלו את כל מה שדרשו וזה הרבה מעל הממוצע יש להם מספר נכנסים ללא משכתנה
לגבי העבר שלי אני ספרתי מההתחלה ולא הסתרתי כלום מה שכן לגבי ויזה תיירות עשיתיי וויבר וקיבלתי וגם נכנסתי ויצאתי בזמן נמתין למכתב

למעלה