שאלה טיפה סוטה אבל חשובה לי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שאלה טיפה סוטה אבל חשובה לי

is it okay if i jack-off before i sleep ? cause i lie in bed and i cant get to sleep and all i can do is masturbate and i MUST know if this is why i dont have dreams (cant remember almost any of my dreams) עוד שאלה - אם יש לי חלום צלול , בהנחה והאתר הזה שיש לו לינק למטה יעזור לי תוך זמן מה כי אני רק מתחיל - האם בחלום אני כמו ניאו במטריקס? שיכול לשלוט בהכל ולהתחמק מכדורים :) ? סתם חשבתי שההשוואה מגניבה אנא תענו לי אבל בקשר לשאלתי !

shkool

New member
תשובה קצת פחות סוטה :)

בקשר לשאלה הראשונה התשובה היא כן - אתה יכול, אני לא רואה למה לא... וזה לא קשור לזה שאתה לא זוכר חלומות, תכתוב יומן חלומות ותגיד לעצמך לפני שאתה נרדם: אני אזכור את החלומות שלי - זה הכל! בקשר לשאלה השנייה התשובה היא גם כן - אתה יכול לעשות ה-כ-ו-ל - הדמיון הוא הגבול! אולי בחלומות הצלולים הראשונים יהיו לך כמה בעיות בביצוע דברים לא הגיוניים שסותרים את חוקי הפיזיקה אבל עם הזמן והתרגול אתה תוכל לעשות כל מה שתרצה! מדבר פה אדם עם נסיון( 11 חלומות צלולים!)... shkool

Panther

New member
אז תנסה

תנסה במשך כמה ימים לא לאו** לפני שאתה הולך לישון ותראה אם יש הבדל. אם אתה באמת זוכר חלומות יותר טוב בלי שאתה מאו** לפני, פשוט תעשה את זה בזמן אחר. אם זה לא עוזר, אז תתאמץ יותר בתרגילים שמפורטים באתר של אלון, שכתובתו נמצאת למטה.

Variety

New member
תשובות

היי, בקשר לשאלה הראשונה, לא ידוע לי שיש קשר, אבל תבדוק. תנה לאורך תק` מסויימת, בלי :) גם תנסה את השיטות באתר. בקשר לשאלה השניה, אתה יכול, אתה יכול לעשות ה-כ-ל. בלי גבולות. אפילו יותר, במקום לחמוק מכדורים, אתה יכול ליצור כדור אש ביד ולזרוק אותו על הפושעים בחלום! או כל מה שתחשוב עליו! Variety-

IC4

New member
this will be so cool

אני מתרגש לדעת שאני הולך להיות מאלה שיש להם חלומות צלולים ! אגב - 11 זה נחשב הרבה? חשבתי שהדברים האלה באים בתדירות בהרבה יותר גבוה... כלומר לפי ההגיון שלי 11 חלומות זה בתחום של שבועיים ככה חשבתי את האתר של אלון קראתי רק את שני הדפים הראשונים ואני אתחיל לעשות לי יומן ואחרי כשבוע אני אמשיך לקרוא את הדף השלישי והלאה.... בקשר לאו**ות - בינתיים הוכחתי שזה לא קשור :) אגב ראיתי היום מטריקס שנית! כלומר חמישית ליתר דיוק

למעלה