לחלוטין
תודה לך בלייק על התשובה הנהדרת. עכשיו תראה, יובל, מה זה הומופוב קלאסי. הוא נכנס לפורום הומואים, קורא את כל ההודעות, אבל הוא שונא אותם. אז מה זה אומר לך בעצם..? אני יכול לאמר לך, שאני בתור מישהו שלא אוהב, למשל, מוזיקת רוק, לא נכנס לפורום רוק. אם הבחור נכנס, כנראה שזה מעניין אותו. ובגלל שהוא שונא את עצמו, אז הוא שונא את כל ההומואים כי זה משקף לו אותו. תוסיף לזה שרב העולם מכיר את ההומואים בתור שתי האוחצ´ות בטייץ ונוצות ממצעד הגאווה שתמיד מופיעים בעיתונים כקוריוז, ולא מודעים בכלל לכך שלהיות הומו זה לא אומר נוצות וזה לא אומר ליפסטיק (למרות שזה גם) אלא כולל עוד המון המון המון דברים.. ותבין באיזה תסבוך הבחור נמצא. וכמו שאמר מרקו יקירי, הומופוביה גם יכולה להגיע מסטרייט, שפשוט מפחד מהומואים מסיבה שהם מאיימים על הגבריות שלו. מה הכוונה..? הוא רגיל שתמיד הוא רואה בחורה, הוא נמשך אליה, הוא מתחיל איתה, הוא בשליטה (הוא גם מזיין אותה כמובן, ולא היא אותו). אבל אם הוא רואה הומו, הוא מרגיש שההומו מסתכל עליו כעל אובייקט... מה שגורם לו להרגיש "נשי" - קרי מאויים - והוא בוחר בהתקפה כדי להתמודד עם זה. לא סתם קשה מאוד למצוא הומופובים בקרב אנשים שבטוחים בגבריות שלהם. נהוג היה פעם לחשוב ש"ערסים" הם הומופובים. ע"פ נסיוני, זה דווקא לא נכון. לדוגמא המשפחה שלי כל אחיה ואחיותיה של האמא התימניה שלי. חלקם שמעו עליי, חלקם לא. אבל זה לא ממש משנה לי. הם לא מתייחסים להומואים כאל איום. הם לא הומופובים. כן, הם חושבים שהומואים זה רע ומלוכלך ומגעיל ואפילו לא נורמלי (ושוב, לא כולם אלא חלק מהם).. אבל הם לא הומופובים. יצא לי קצת מבולבל.. הבנת מה אני מנסה לאמר...?
גיא