שאלה טיפשית? איך מחליפים את השם של ה Administrator והסרת כרום

haimgds

Member
כשהתקנתי את הווינדוס לא הוכנס שם ולכן המשתמש הדיפולטבי הוא Administrator באנגלית.
איך מחליפים את השם של ה Administrator לשם חדש?
עוד דבר שנתקלתי בו פתאום, מותקן כרום אבל הוא לא מופיע ברשימת התוכנות המותקנות. איך זה יכול להיות ואיך אני מעיף אותו?

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
העניין הזה של תוכנה שמותקנת ואז צריך להסיר אותה דרך 'הוספה והסרה של תוכניות' במקום פשוט למחוק ידנית את התיקיה של ההתקנה שלה (לפעמים בכמה מיקומים) הוא עניין שבלי לשים כל כך לב, בנקודה כלשהיא לפני כמה שנים פשוט נגמלתי ממנו. ואני מאוד מרוצה מכך.

ובקשר ליוזר הראשי של המערכת, נראה לי שצריך לפתוח יוזר מנהל חדש ואז למחוק את הישן. אישית אף פעם לא ניסיתי את זה.

רוב הזמן נח

Well-known member
כלומר אני צריך להתקין ולקנפג שוב את כל התוכנות? אני רק רוצה לשנות שם!
אני זוכר מהעבר שאפשר לשנות שם, אבל פיזית בתיקית המשתמש הוא ישאר בשם המקורי.

דבר ראשון אחרי שמתקינים את מערכת ההפעלה זה לתת שם למחשב ושם משתמש.
ועדיף באנגלית ועדיף כמה שיותר קצר שאפשר. זה מונע כל מיני בעיות בהמשך.

Haim_Gds

Member
יודע ואתה צודק. הטעות שלי הייתה שכנראה לא שמתי לב בתהליך ההתקנה ולחצתי אנטר יותר מדי פעמים...
עדיין מחפש לזה פיתרון או שאצטרך להתקין את הכל שוב :confused:

רוב הזמן נח

Well-known member
יודע ואתה צודק. הטעות שלי הייתה שכנראה לא שמתי לב בתהליך ההתקנה ולחצתי אנטר יותר מדי פעמים...
עדיין מחפש לזה פיתרון או שאצטרך להתקין את הכל שוב :confused:
יש לי מחשב נוסף שסידרתי בשביל כל מיני התקנות ובדיקות, על מנת לא להרוס את המחשב שבשימוש שלי בגלל כל מיני פעולות והתקנות של תוכנות שאני לא מכיר. כי היום זה לא כמו פעם, ויש וירוסי כופר וכאלה שיכולים באמת לגרום נזק.

אבל יש שם איזשהו באג מוזר שלא נותן לי בכלל אפשרות לפתוח יוזר נוסף במחשב. אני פותח יוזר ואז או שאי אפשר בכלל להיכנס אליו והוא גם לא מופיע כתיקיה איפה שצריך, או שאפשר להיכנס אבל אחר כך יש הודעת שגיאה שלא מאפשרת בכלל להשתמש בו.

אולי זה בגלל שהעברתי דיסק שכבר היתה עליו מערכת הפעלה ממחשב אחר. ב- XP מהלך כזה היה גורם למסך כחול ואי אפשר היה בכלל להשתמש במחשב ככה.

למעלה