כלומר אני צריך להתקין ולקנפג שוב את כל התוכנות? אני רק רוצה לשנות שם!ובקשר ליוזר הראשי של המערכת, נראה לי שצריך לפתוח יוזר מנהל חדש ואז למחוק את הישן. אישית אף פעם לא ניסיתי את זה.
אני זוכר מהעבר שאפשר לשנות שם, אבל פיזית בתיקית המשתמש הוא ישאר בשם המקורי.כלומר אני צריך להתקין ולקנפג שוב את כל התוכנות? אני רק רוצה לשנות שם!
יש לי מחשב נוסף שסידרתי בשביל כל מיני התקנות ובדיקות, על מנת לא להרוס את המחשב שבשימוש שלי בגלל כל מיני פעולות והתקנות של תוכנות שאני לא מכיר. כי היום זה לא כמו פעם, ויש וירוסי כופר וכאלה שיכולים באמת לגרום נזק.יודע ואתה צודק. הטעות שלי הייתה שכנראה לא שמתי לב בתהליך ההתקנה ולחצתי אנטר יותר מדי פעמים...
עדיין מחפש לזה פיתרון או שאצטרך להתקין את הכל שוב![]()
מחשב חדש, מערכת פעלה חדשה. אז צריך לזכור על ההתחלה להגדיר שם מחשב ושם יוזר.עדיין, רעיונות?
אני רוצה השבוע לעבור כבר למחשב החדש ואני בטוח שאחרי המעבר אני כבר לא אקח סיכונים שעלולים לדפוק לי את המערכת החדשה.
בגדול, אני עובר בן ענתיקה בת 10 (i5 ישן מריץ ווינדוס 7) למשהו קצת יותר עכשווי (MSI PRO Z790-A WiFi ProSeries i7-13700KWIN ו 96 ג'יגה זיכרון וווינדוס 10)
איזה נתונים? זה תלוי כנראה בתוכנות שבשימוש.מה יהיה? לא יגמר הסיוט הזה?... אחרי ההתקנה עם שם המשתמש שלי אני מקבל שתי תיקיות, אחת עם השם הנכון ואחת עם שם קצת שונה שלשם כל הנתונים שלי מגיעים.
זה פתיר? הייתי רוצה להשתמש רק ב"Haim" צפה בקובץ המצורף 122255
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.