שאלה טיפשית ביותר שמעניינת אותי..

סתיו 1102

New member
שאלה טיפשית ביותר שמעניינת אותי..

היי, אף פעם לא כתבתי פה אבל אני קוראת פה עמוד מאחר ואני לומדת נהיגה כבר חצי שנה בערך.
השאלה שלי היא ככה: היום היה לי טסט עם טסטר שידוע בעיר שאחר שלא מעביר טסט ראשון, בגדול הרגשתי שהלך לי טוב חוץ מהעובדה שהוא צעק עלי באמצע הטסט על טעות יחסית קטנה וביקש ממני כל הטסט להגביר מהירות. בגלל שהביטחון הנמוך שהיה לי אחרי שהוא צעק עלי הייתי בטוחה שלא עברתי וחזרתי הביתה אופטימית לגבי הטסט הבא :) בסופו של דבר המורה התקשר אלי בידיעה משמחת שעברתי.
חח השאלה המטומטמת שלי היא האם יש אפשרות הכי קטנה שהיה טעות ולא עברתי בסוף? בגלל הביטחון הדיי אפסי שיצאתי איתו משום מה זה עלה לי לראש, ובגלל יום העצמאות אני מקבלת אותו רק ביום רבייעי אחרי הצהרים ואני רוצה להיות רגועה חח...

ravidmos1

New member
תשובה

בדר"כ אין טעויות מהסוג שאת מתארת .
המורה שלך נתן לך תשובה מהטופס שהבוחנים פירסמו ואם הבוחן רשם אותך ברשימת העוברים ככל הנראה עברת ! מזל טוב .

רביד - מורה לנהיגה בראשון לציון והסביבה 054-6269924.

Reutgold

New member
מזל טוב!

לי דווקא קרה ההיפך, אמרו לי שנכשלתי
ואחרי כמה ימים אמרו לי שעברתי (אחרי שכבר סיפרתי כמעט לכל מי שאני מכירה שנכשלתי)...
כי הטופב הלך לאיבוד או משהו..

היו לי 2 טעויות קטנות שהבוחן לא החשיב אותם כמשהו נורא ואיום, לא צרח עליי ולא כלום (הטסטר היה נחמד:)
אז אמרתי- 50-50 לכאן או לכאן כי סה"כ היה לי טסט טוב...

ואני עוד לקחתי שיעור אחרי הטסט..ולפני שאמרו לי שזאת טעות...
ואז כשבאתי לרדת לשיעור נוסף, המורה שלי מתקשר ואומר לי שלא יוכל ללמד אותי יותר...
ואני מזה נלחצתי

אני: מה!!! למה???
המורה: עברת את הטסט
ואני: מה??! איך זה יכול להיות?

אז שיהיה במזל טוב, שמחה ששברת את הסטיגמה...

סתיו 1102

New member
תודה רבה לכם

מעבר לזה שהרגעתם אותי משרד הרישוי התעדכן ונכנסתי לבוא גם דרך האתר שוב בגלל חוסר הביטחון שלי וקיבלתי תשובה חיובית :)
תודה רבה :)

למעלה