שאלה טיפשית..

manutdfan

New member
שאלה טיפשית..

אם אני מגיש את הבקשה בגיל 30 וכמובן הכל הולך בסדר ואני מקבל את הPR בגיל 33 בערך האם לדעתכם זה מאוחר להתחיל חיים חדשים בקנדה? (בהנחה שיש לי את כל הרצון לעשות זאת)

ZS CA

New member
דבר ראשון זו לא שאלה טיפשית,גם אני

מהרהר בנושא הזה הרבה . אני מקווה ששוק העבודה בקנדה לא רואה באנשים בני 30-40 "כזקנים" לעבודה ולקריירה חדשה .

מחלת ה"צערת" הישראלית לא קיימת כמעט בקנדה.

והגיל לא נחשב כפקטור בעת הקבלה לעבודה במרבית הענפים בקנדה.

manutdfan

New member
תודה ZS CA ומהמושב

זה מעודד לדעת את זה. אני מחכה להתחיל בקרוב.בהצלחה לכולנו.

flafson

New member
לגבי גיל

יש חוק בקנדה חוק שאומר שאסור למעסיק לשאול את הגיל שלך. כמובן שלגיל יש משמעות מסוימת שמחפשים עובדים אבל זה לא חוקי לשלול אותך בגלל הגיל. יש פה המון רשתות גדולות עם אנשים בני 50+ שעדיין עובדים

נראה לך שיש הבדל בין גיל 30 ל33?

אם אתה מתחיל ב30 ומקבל PR ב30 זה לא נראה לך מאוחר אבל 33 כן?

ZS CA

New member
לא הבנתי רן,אתה טוען בעצם שאין הבדל בין 30 ל-

33 ? או ש- 33 זה מאוחר מידי ?

ZS CA

New member
אני באמת שמח שכך הם הדברים

המעבר יהיה קשה גם כך ולהוסיף את נושא הגיל לקושי שבמציאת עבודה היה מקשה פי כמה. יופי,תודה.

Astroo

New member
ככל שמתקרבים לגיל ה-40 ומעלה

כך פוחת הסיכוי להיקלטות מוצלחת. לא סתם באוסטרליה, נ"ז ובריטניה בני +30 כבר מקבלים ניקוד יותר נמוך להגירה, שלא לדבר על בני 40 ומעלה.

manutdfan

New member
לא אמרתי ש...

הכוונה לא הייתה ששיש הבדל בין 30 ל33,רק ציינתי את גילי היום ברור שהיה עדיף להגיש לפני כמה שנים טובות אבל כמו שאמר/ה שיפי עד שמתשתחררים מהצבא מטיילים לומדים וצוברים ניסיון זה לוקח זמן.. טוב אז עד שתהיה לנו מכונת זמן נחכה פשוט... המשך יום נהדר לכולם!

shipy1234

New member
רבים מאיתנו בתהליך הם בני 30+

חוץ מזה, אתה יודע מה אומרים, 30 זה ה- 20 החדש...

shipy1234

New member
הבעיה היא שלישראלים אין הרבה ברירה

גם יש עיכוב שלוש שנים בגלל הצבא + שנה חופש לאנשים רבים, וגם בשביל להגיע לסף צריך 4 שנים ותואר ראשון או מקביל. שלא לדבר על העיכוב בתהליך. אזי בהנחה שאדם סביר יגיש בקשה בגיל 27-28 הוא בכל מקרה יגיע לקנדה אחרי גיל 30.

אוי ואבוי, אני מושך את טפסי הגירה שלי....|גו

ומה אני אגיד חברים אם אני בן 41......? לפי מה שכתבתם אני כבר חצי רגל ...SIX FEET UNDER אל תהיו כאילו מעליבים..

Xirus

New member
הלו תרגעו !!!

אני כמעט 42 ואני עובר לטורונטו בדצמבר. אמנם סידרתי לי כבר מראש עבודה במקצועי - אבל אני מאמין שגם בגילאים כאלו אפשר למצוא שם עבודה. Think Positive

xirus בו נייסד את מפלגת הגמלאים של קנדה...|בר

מה אתה אומר ? נלמד את כל הילדים כאן את מה שאנו כבר שכחנו

למעלה