שאלה טכנית-אפשר למחוק לאחר מכן|עזרה

העקשנית

New member
שאלה טכנית-אפשר למחוק לאחר מכן|עזרה

לא מצליחה לעשות קישורים להודעות ולשרשורים של הפורום. בעבר כן הצלחתי ופתאום לא. מישהו יודע למה? מה קרה ומה השתנה? ודבר נוסף-לפעמים לא מצליחה לפתוח את האייקונים הסמיילים לתוכן ההודעה ורק אלו של הכותרת נפתחים. למה? אני
נואידית קטנה אז כל שינוי שכזה מיד עושה לי תחושה ש-הנה-פרצו לי לתוך המחשב! אז-אביגיל-הצילווווווווו

הודעה זו תשמיד את עצמה

לאחר שיתקבל סימן שנקראה
אז אין לי תשובה. שומכלום לא השתנה והכל אמור ליות אוטודוור. לפעמים יש תקלות זמניות וזה עובר. אם התקלות מתמשכות אפשר לפנות לתמיכה של תפוז או לפורום המשוב. מומלץ במיקרים של תקלה , לבצע "יציאה מהמערכת" לסגור ת´חלונות , לפתוח חלון חדש ולבצע "כניסה מחדש".

AYELET1

New member
טיול עם ילדים לאירופה-פ´ הורים למתב

(ואנא, אל תשמידו את ההודעה מהר מדי...) ביום רביעי, 10.7.02, בשעה 20:00-22:00 , תתארח בפורום הורים למתבגרים, יונית א., ותענה לשאלות הגולשים , בנושא טיול עם ילדים באירופה. יונית היא מדריכת טיולים בחו"ל ויועצת טיולים באירופה המערבית, עם דגש על טיולי משפחות. במשך השנים היא אספה וריכזה מידע , רעיונות, טיפים ועצות שנתנה, כדי להוציא לאור ספר טיולי משפחות: "טיול משפחות להולנד-על צבעונים גבינות טחנות רוח וכל היופי הזה". לאחר זמן, הקימה אתר ברשת האינטרנט לנושא הטיולים במערב אירופה (כשקודם לכן, לא ידעה להבחין בין מקש "התחל", או "מחק"). הנכם מוזמנים, ומאד רצוי לשאול את השאלות יומיים לפני הארוח, על מנת שהתשובה תהיה יסודית ומעמיקה. ותודה לאביגיל , שהתירה לי לפרסם את ההודעה.

"הייתי בפריז וגם ברומא.." ../images/Emo176.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo176.gif ../images/Emo176.gif

היום בשעה 20:00 תתארח בפורום הורים למתבגרים מדריכת הטיולים יונית שתספר ותייעץ לכם לגבי טיולי משפחות לאירופה. לאחר 20 שנות שירות בצה"ל,השתחררה יונית בדרגת סגן אלוף. בתפקידה האחרון הייתה קצינת ח"ן פיקודית (פיקוד צפון). במהלך השירות הצבאי, בחרה להוליד ששה ילדים, ושילבה בהצלחה הורות ומשפחה ביחד עם קריירה. לאחר השחרור, למדה שנה, והחלה לאסוף ולרכז מידע, רעיונות, טיפים ועצות שנתנה, כדי להוציא לאור ספר טיולי משפחות להולנד (הבחירה נפלה על הולנד משיקולים מקצועיים בלבד): "טיול משפחות להולנד-על צבעונים גבינות טחנות רוח וכל היופי הזה". לאחר זמן, הקימה אתר ברשת האינטרנט לנושא הטיולים במערב אירופה (כשקודם לכן, לא ידעה להבחין בין מקש "התחל", או "מחק"): http://www.yonitour.co.il כיום , היא מדריכת טיולים בחו"ל ויועצת טיולים באירופה המערבית, עם דגש על טיולי משפחות. רצוי להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו, על מנת לתת ליונית זמן להכין תשובות. אז- אם אתם מתכוננים לבקר את הביג בן, את מגדל אייפל או מגדל פיזה בקרוב, אל תשכחו למסור ד"ש, ולא לפספס כלום...

העקשנית

New member
טוב-אז לא הבנתם אותי.איך עושים קישו

קישור להודעה בפורום הזה? יכול להיות שבאמת יש לי איזו תקלה במחשב. מישהו מוכן להסביר לי כאן?נניח שאני רוצה להפנות לכאן להודעה מסויימת בקישור, או לשרשור בתוך הקישור-איך אני עושה זאת? ושאלה טכנית נוספת-קשורה לאאוטלוק. עשיתי טעות וחסמתי כתובת שלא רציתי-בטעות. ההודעות שמגיעות אליי נכנסות ישר לדור נמחק. איך אני מבטלת את המחיקה האוטומטית? יש סיכוי שמישהו כאן יודע? ואם לא-איפה בטוח אמצא תשובה? תודה על העזרה.

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

הנקודה ליד ההודעה היא הקישור. תעמדי עליה , תלחצי עם עכבר ימין ותבחרי מהתפריט שנפתח "קופי שורטקאט". (זו הכתובת של ההודעה). בהודעה החדשה שאת כותבת תדביקי את מה שהעתקת לתוך אחת מהשורות מתחת לתיבת הטקסט בהודעה , שכתוב בהן "קישור". לשורה שמימין לה , העתיקי מילה או משפט שאת כתבת בתוך גוף ההודעה שלך. וואלה (במבטא צורפתי ), יש לך קישור מודבק.
לגבי האאוטלוק אקספרס שלך: גשי לתפריט בסרגל למעלה. פתחי את TOOLS בתוכו יש תת תפריט : message rules ובתוכו יש : blocked senders list נפתחת רשימת הבלוקים ואפשר לסמן את מי שרוצים לבטל.) ועכשיו בגלל איילת והמטיילת ההודעה הזו תישאר
. זה כייף לטייל עם ילדים בחו"ל. אני ממליצה

עקשנית, מקווה שתשובות אלו יעזרו B-

כנסי לכלים
כללי הודעה
רשימת שולחים חסומים סמני את הכתובת שאת רוצה לשחרר וסמני: הסר בלחצן ימני על הנקודה של ההודעה אליה את רוצה לעשות קישור, תקבלי אפשרות "העתק קיצור דרך" - לחצי על זה הדביקי את הכתובת היכן שמתאים לך - באפשרויות שנמצאות מתחת להודעה...

העקשנית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif למסייעות../images/Emo23.gif

הצלחתי! מה היתי עושה בלעדיכם/ן? נאווה-את כבר אחרי? איך היה? איך מרגישה?

אני אחרי... היה הרבה יותרגרוע מן

המתוכנן, יום ראשון היה יום קשהההההההההה איך אני מרגישה? - כמו אחרי ניתוח
לא, ברצינות!! - אני בסדר היום יש אי נוחות באף וביקורת עוד שבועיים אבל... אני אחיה
בכל מקרה, אני בבית ויותר בהרחבה תמצאי כאן

העקשנית

New member
../images/Emo45.gifנאווה-אני בטוחה שגם הפרנסה תבוא

במקום החדש. משנה מקום-משנה מזל. ושיהיה לך המון בהצלחה! וטוב שאת כבר אחרי.

העקשנית

New member
נסיון../images/Emo12.gif

אחת שתיים שלוש. לפי מה שהוסבר לי במסר. ניתן למחוק.

למעלה