שאלה טכנית בעניין מילוי טופס

ruth1983

New member
שאלה טכנית בעניין מילוי טופס

http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/asset_library/en/pnp/pdf/imm5406e_fill.pdf את הטופס הנ"ל צריך למלא גם ה- principal applicant וגם ה- spouse אבל איך אני בתור בת הזוג יכולה למלא את SECTION A אם הוא רק עבור ה- principal applicant ??? אם לא ברורה השאלה שלי אז הכוונה היא איך הטופס הזה יכול להתאים למילוי ע"י בן זוג אם בחלק הראשון אין אופצייה כזו? תודה

ruth1983

New member
עוד שאלה - כתובת ישראלית באנגלית

אני צריכה לציין את הכתובת שלי באנגלית כולל מיקוד איך הכי נכון לעשות את זה? האם ככה זה בסדר?: Smilanski st. 33/6, Natania, Israel 34653

kanata

New member
אפשר גם בבקשה

את פרטי כרטיס האשראי ותעודת זהות... רק כדי לבדוק שאת רושמת נכון. סתם בצחוק.. ועכשיו ברצינות, על פניו נראה שאין בעיה, ועדיין בקשי מהמושל"ט שיטפל באאוטינג אם אכן בוצע כאן אחד.

ruth1983

New member
את לא חושבת שכתבתי את הכתובת שלי נכון?

בהצלחה עם המכתב לקהילה, בעלי בעוד שבועיים כבר שם בראיון עם הקהילה

kanata

New member
נו באמת..

תודה. אגב, כמה זמן חיכיתם עד להזמנה לפגישה?

ruth1983

New member
המכתב הראשון נשלח בספטמבר

אבל היו חגים לכן חיכינו לתשובה יותר מחודש את ההזמנה קיבלנו אחרי המכתב השלישי לאוקטובר אבל ביוני הקדימו את הראיון לאוגוסט

ruth1983

New member
ועוד שאלה - Intended occupation

כרגע אני סטודנטית למשפטים לא עובדת כבר שנתיים לפני זה הייתי מזכירה משפטית ועבדתי 4 שנים אז מה לציין תחת Intended occupation - סטודנטית או מזכירה משפטית? סליחה על השאלות המטומטמות פשוט לא רוצה לעשות טעויות תודה

Astroo

New member
Intended occupation זה עיסוקך המתוכנן בקנדה

ולא העיסוק הנוכחי

ruth1983

New member
אם ככה אז שאלה אחרת

האם לירשום מזכירה משפטית כי יש לי ניסיון או עו"ד כי זה מה שאהיה (אין ניסיון וממילא התואר לא מאפשר לעבוד בקנדה בתור עו"ד)

למעלה