שאלה טכנית לגבי הדקא

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
שאלה טכנית לגבי הדקא

שאלה טכנית לגבי הדקא
בסיבוב מס´ 1 הייתי מקבלת את הדקא ביום הראשון של המחזור. עכשיו משום מה בפרוטוקול שנקבע לי אני אמורה להזריק ביום ה- 23. מרוב התרגשות שכחתי לשאול את הרופא אז אולי תוכלי להאיר את עיני מה ההבדל? אם בכלל...

ריניני

New member
קודם כל, יש די הרבה מידע

שאלה טכנית לגבי הדקא
בסיבוב מס´ 1 הייתי מקבלת את הדקא ביום הראשון של המחזור. עכשיו משום מה בפרוטוקול שנקבע לי אני אמורה להזריק ביום ה- 23. מרוב התרגשות שכחתי לשאול את הרופא אז אולי תוכלי להאיר את עיני מה ההבדל? אם בכלל...
קודם כל, יש די הרבה מידע
בתשובות לשאלה שבדיוק מתחתיך. מעבר לזה, נדמה לי שמשתמשים בפרוטוקול הארוך (שעליו דיברת) בכמה מקרים: 1. יש קליניקות שזה הסטנדרט איתו מתחילים טיפולים חדשים. 2. לאחר שבפרוטוקול קצר היתה תגובה לא טובה מספיק (לפחות זאת הסיבה בשלה העבירו חברה שלי לפרוטוקול כזה). 3. לאחר שבפרוטוקול קצר נתגלו הבדלי בשלות משמעותיים בין הביציות. 4. אצל נשים שסובלות מ-PCO (וכאן אני ממש לא בטוחה, רק נשמע לי הגיוני).

לימי5

New member
גם אני מתחילה את הדקפפטיל 0.1 ביום

שאלה טכנית לגבי הדקא
גם אני מתחילה את הדקפפטיל 0.1 ביום
ה21 מהמחזור ובערך שבוע אח"כ מגיע המחזור . זה נקרא טיפול ארוך שמטרתו להשיג עוברים טובים יותר. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה