שאלה טכנית: למה הפורום לא מופיע

Bavmorda

New member
שאלה טכנית: למה הפורום לא מופיע

ברשימת הפורומים כדי להוסיף ל"אישי" שלי

נירהמ1

New member
Bavmorda - הפורום הזה הוא למעשה

תת-פורום של פורום "מתכונים" ולכן הוא לא מופיע ברשימת הפורומים. ה"בוקר טוב", "ערב טוב", בית הקפה הווירטואלי, בדיחות וכל מה שמתחולל כיום ב"חברתי" היו פעם בפורום "מתכונים" עצמו, עד שיום אחד יצא הקצף על הפורום - שהוא לא מתעסק בדבר האמיתי שהוא "מתכונים" - ולכן הוקם תת-פורום, שיענה על הצרכים החברתיים של חברי הפורום.

Bavmorda

New member
../images/Emo3.gif יאללה פסדר,

אני דווקא מאד נהנת מהתוספות הקטנות האלו
.... ועכשיו בדיחה שקבלתי ממש בדקות אלו: רופא השיניים אישה צעירה ונאה הלכה לרופא שיניים לטיפול שורש . הרופא מרגיע אותה כרגיל ואומר :"זה לא יכאב ואת לא תרגישי כלום " וניגש עם המקדח להתחיל בטיפול . לפתע נעצר בתדהמה ופנה לאישה :"גבירתי, אני חושב שאת מחזיקה אותי בביצים !?". "כן אני יודעת" השיבה האישה בחיוך "ואנחנו לא עומדים להכאיב אחד לשני!!??".

מאקי

New member
גרסא שלי...

זה פורום מוחבא.. ליודעי דבר בלבד.. הסליק של מתכונים הפינה הסודית... האמת? אחלה. ככה אני יכולה תמיד לדעת שאחיותי האינטרנטיות בטוב.... גם אם אני מאוד עסוקה רחוקה ולא ליד מקלדת עיבריה... מספיק לראות לדעת לקרוא... ותודי שבימים קשים אלה זה הרבה
אבל כל הכתוב לאל מושפע מ................. מהיותי מאקי מהשעה מהיום ורינה סליחה על חזרתי לכתוב ברשימה....................... מבטיחה להשתדל.
שבת שלום. ממני.

למעלה