שאלה טכנית על שימוש בכלי ברזל...
רבים מאוד מכלי הטיגון והבישול שלי הם סירים ומחבתות מברזל יצוק שחור וכבד ללא ציפוי אמייל. (נראה לי שמלבד החביתות לסנדוויצ'ים של הבנים בבוקר, אני משתמשת רק בהם..) ..אוהבת את העובדה שלא צריך להוסיף נוזלים כמעט, שאפשר לשכוח בלי שנשרף, שמתבשל יופי בפנים,ומעל הכל, שמתבשל במיצי עצמו.. השאלה שלי לגבי הטיגון: בשלב של חימום המחבת והלהטתו, מתי כדאי להוסיף את השומן? מיד בהתחלה כשהוא קר כך שמתחמם עם הכלי?.. רק אחרי שהברזל מתחמם?.. ..או.. שלא משנה..?
רבים מאוד מכלי הטיגון והבישול שלי הם סירים ומחבתות מברזל יצוק שחור וכבד ללא ציפוי אמייל. (נראה לי שמלבד החביתות לסנדוויצ'ים של הבנים בבוקר, אני משתמשת רק בהם..) ..אוהבת את העובדה שלא צריך להוסיף נוזלים כמעט, שאפשר לשכוח בלי שנשרף, שמתבשל יופי בפנים,ומעל הכל, שמתבשל במיצי עצמו.. השאלה שלי לגבי הטיגון: בשלב של חימום המחבת והלהטתו, מתי כדאי להוסיף את השומן? מיד בהתחלה כשהוא קר כך שמתחמם עם הכלי?.. רק אחרי שהברזל מתחמם?.. ..או.. שלא משנה..?