שאלה טכנית על תליית שק אגרוף

chinabird

New member
שאלה טכנית על תליית שק אגרוף

שלום שכנים, באתי מהפורום השכן עם שאלה: אני רוצה לתלות שק אגרוף בבית, אבל אצטרך להוריד אותו בין אימון לאימון. חייבים לתלות אותו עם וו סגור, או שאפשר גם עם וו 10 מ"מ פתוח (כמו ? רק הפוך)? יש סכנה שעם וו שפתוח בקצה הטבעת/טבעות יחליקו והשק יעוף? בברכת אימונים טובים עושים שכנים טובים, וכו'.

MikeTyson

New member
אהלן חבר,

יש לך חנויות כמו דו קרב בש גל ואחרים שמוכרים שקים. אני מציע לך שתתייעץ איתם בחנות. קשה מאוד להסביר דרך הפורום איך לתלות את השק על הקיר ולענות לשאלותיך.

chinabird

New member
תודה, אבל השאלה בסך-הכל לא סבוכה,

מה גם שכבר יש לי שק וגם החור בתקרה כבר נקדח: אפשר וו פתוח, או שחייבים וו סגור?

MikeTyson

New member
אה אוקיי...

לך על מה שיניב אמר לך. אבל מה אתה מעדיף ? נוחות או בטיחות ? אני מציע לך כמו יניב על סגור ובטוח.

לך על סגור..............

בטיחותי לך על סגור.... אם הוא כבד מאוד... ולא יזוז הרבה מהמכות שתתן לו אז אתה יכול וו פתוח- אבל מבחינת בטיחות אם הוא ישאר תלוי ויפול בדיוק שהכלב שלך יעבור..... לא נעים... וגם במידה והוא לא כבד - הבעיטות והמכות שתתן יזיזו אותו ויסובבו אותו, וסביר להניח שהוא יפול לך על סגור!! יניב

דו קרב

New member
תרכיב אותו על שקל. טבעת סגורה

עם לשון נפתחת. כמו בסנפלינג. יש בכל חנות טמבור.

damnuso

New member
מה שאתה יכול לעשות .....

אתה יכול לחבר גלגלת לתקרה ועם חבל לעלות ולהוריד את השק.. ראיתי ככה יש בחורבה של רן קאושינסקי וזה יעיל .... בדוק התקנו אחד כזה אצל חבר בבית

chinabird

New member
מאוחר מדי - כבר יש וו, והאמת היא

שזה נראה מספיק לגמרי (וגלגלת באמצע הסלון זה גם פחות אסתטי מוו, אף שזה נשמע ממש רעיון מצוין למקום אחר). אבל תודה!

damnuso

New member
רק אם היית אומר שזה בסלון

אתה יודע מקום די נחמד לתלות שק..

למעלה