שאלה טכנית איך מנטרלים (למשך שעה) את הטלפון הקווי משיחות נכנסות/ ממתינות?
ת תולי טול New member 29/4/07 #1 שאלה טכנית../images/Emo33.gif איך מנטרלים (למשך שעה) את הטלפון הקווי משיחות נכנסות/ ממתינות?
ת תולי טול New member 30/4/07 #7 אפשר גם לשבור אותו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או לזרוק אותו מהחלון, וגם להטביע באמבטיה, או פשוט לנתק את החיבור... אוריק, תודה על הרצון הטוב! אתה מצחיק
אפשר גם לשבור אותו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או לזרוק אותו מהחלון, וגם להטביע באמבטיה, או פשוט לנתק את החיבור... אוריק, תודה על הרצון הטוב! אתה מצחיק
ת תולי טול New member 30/4/07 #5 אההה, אז אם אני מקבלת שיחה חשובה (שיחת אימון לדוגמה..) אני לא יכולה למנוע משיחות ממתינות להציק במהלכה?
אההה, אז אם אני מקבלת שיחה חשובה (שיחת אימון לדוגמה..) אני לא יכולה למנוע משיחות ממתינות להציק במהלכה?
I isaacm New member 30/4/07 #8 ויותר מכך, גם את תעבירי את השיחה למספר אחר *74 - תקבלי אינדיקציה שמנסים להתקשר אלייך. אם מדובר בבית - הייתי ממליץ לך להחזיק מספר ייעודי שאינו מכיל את השירות הזה ולהשתמש בו.
ויותר מכך, גם את תעבירי את השיחה למספר אחר *74 - תקבלי אינדיקציה שמנסים להתקשר אלייך. אם מדובר בבית - הייתי ממליץ לך להחזיק מספר ייעודי שאינו מכיל את השירות הזה ולהשתמש בו.