שאלה טכנית...

tomash11

New member
שאלה טכנית...

המחשב שלי הוא פנטיום 350, 64 מגה של RAM . אני יודע שזה חלש למדי אבל המנג´ר 99-98 עבד בצורה משביעת רצון...למעט התרסקויות פה ושם, קצב התקדמות המשחק היה בערך יום בדקה....בגדול, הייתי מסיים חודש של משחק בחצי שעה ארבעים דקות. במנג´ר 01-02 שהורדתי המחשב ממש שבלול...הוא חושב רבע שעה על כל יום (כולל הזמנים שמתבזבזים בגלל שיש גם יותר הודעות למנג´ר ויותר דברים להתייחס אליהם...) ואני ממש נרדם בין משחק למשחק... התחלתי משחק עם אתלטיקו מדריד, המשחק ממש זחל, קצב של יום אחד ברבע שעה-עשר דקות...אבל בעונה השניה (כבר הייתי עם בארי...כן כן...פטרו אותי מאתלטיקו...), אז כבר שמתי לב שהקצב עיבוד נתונים שלו טוב בהרבה ...בערך שתיים שלוש דקות ליום אחד של משחק... משום מה נורא קרץ לי לעשות משחק חדש ולקחת את ברצלונה בתור אתגר...(זה לא כזה קל לעשות איתה משהו...השחקנים שלה טובים רק על הנייר...צריך לבנות אותה מחדש...), אבל העניין הוא שהמשחק פשוט איטי בטירוף...לוקח לי כל כך הרבה זמן בין משחק למשחק (חצי שעה ויותר) וזה מייבש... זה פשוט מוציא המון מהחשק לשחק כש70 אחוז מהזמן אני רק בוהה במסך ומחכה שהמחשב יעבד כבר את הנתונים... אני יודע שהמחשב שלי יחסית ישן ואיטי, אבל אין שינוי כזה גדול בין המנג´רים, ואין גם איזה גרפיקה מתוסבכת וכבדה שצריך להחזיק... עוד כמה פרטים שבטח יעזרו... במנג´ר 98-99 שחקתי עם שלוש ליגות -אטלקית, ספרדית ואנגלית, וברקע רצו הגרמנית, ברזיל וארגנטינה. במנג´ר 01-02 עם אתלטיקו ובארי, הרצתי אותו דבר. אטלקית ספרדית ואנגלית, וברזיל ארגנטינה וגרמניה ברקע. במנג´ר 01-02 אבל עם ברצלונה, מה שאני משחק עכשיו, אני מריץ רק את הספרדית בראשי, וברקע את אנגליה, גרמניה, ארנטינה, ברזיל ואיטליה. (לגבי שני הראשוניפ- אני לא בטוח שגרמניה גם...) בגדול אין הבדל משמעותי בגלל זה זה מוזר לי.. למישהו יש הסבר?...אן מה אפשר לעשות כדי להריץ טוב יותר את המשחק? (כן כן, לקנות זכרון...) וכמה זמן לוקח למעבד שלכם לעבד את הנתונים?...באיזה מהירות אצלכם המחשב מריץ את המנג´ר?

zidane4444

New member
לא הבנתי למה אתה צריך להריץ.......

ברקע ליגות שאתה לא יכול לאמן בהם..... בכל מקרה אני ממליץ לשחק רק בליגה אחת בלי רקע בטוח שזה הבעיה כי קראתי פעם שכמה שהמחשב שלך פחות טוב אז אתה יכול להפעיל פחות ליגה ורקעים באותו הזמן היה כתוב שם למשל: פנטיום 3 יכול 8 ליגות [למשל] פנטיום 2 2 ליגות אחת ברקע הקיצר שחק בלי הליגות רקע

tomash11

New member
אני לא בטוח אבל...

יש הבדל בין ליגה שרצה ברקע ובין אחת שלא רצה...לא זוכר מה אבל יש. מה גם שמנג´ר 01-02 אני חושב שאתה יכול באמצע משחק להפוך ליגה שרצה ברקע לליגה מרכזית...לא? שמתי לב שאם התפטרו בארגנטינה למשל יכלתי לקחת שם עבודה למרות שזה ברקע

tomash11

New member
בינתיים זה עובד לא רע בכלל!!

אני מריץ שוב את ברצלונה אבל אני מריץ הפעם רק את הליגה הספרדית והאיטלקית, וברקע רק את האנגלית...וזהו. בינתיים המשחק זז לי 4 ימים ברבע שעה, ובהתחשב שהרבה זמן ישבתי על חיפושים וכאלה של תחילת עונה, אז זה מצוין:) תודה

למעלה