שאלה טכנית

L e G e n D

New member
שאלה טכנית

האם בליגת בפוטבול במכללות יש הגבלת גיל למצטרפים? האם מקבלים שחקנים בעלי עבר צבאי מלבד צבא ארה"ב?

Yo-man

New member
לא בטוח בתשובות

אבל עד כמה שאני יודע, אין קשר בין יכולת המשחק שלך ומה שעשית בעבר. זה נוגד את חופש העיסוק בארה"ב והם מאוד רציניים בכל מה שנוגע לחוק הזה. לגבי הגיל - אני מקווה שיכנס מישהו שיודע או שיש לו את הסבלנות לעשות חיפוש על זה באינטרנט
לאן אתה נוסע ומתי ?

shlomys

New member
אין הגבלת גיל , הכל תלוי

ביכולת המשחק שלך.השאלה היא האם בחור בין 30 יכול להתמודד פיסית עם חברה בני 18 19

CKYEN1

New member
הפוך (אם מדובר לכוון ליינים)

האם בחור בן 19 18 יכול להתמודד עם חברה בני שלושים, כי ליינמנס (לא משנה אם זה התקפה או הגנה) מתחילים להיות טובים בגילאים של 30, ליינמנים יכול לשחק עד גיל 40 בקלות

shlomys

New member
אתה מדר על ניסיון ,

כאשר בקולג' מנחפשים פוטנציאל גלום ולא ניסיון!!

L e G e n D

New member
תודה רבה!

שאלתי על הצבא כי קראתי באינטרנט מתישה שליגת המכללות בכדורסל לא מקבלת שחקנים בעלי עבר צבאי במדינות זרות,כל זאת כדי לעצור את הנהירה של השחקנים הזרים שהיתה שם בשנים האחרונות(בעיקר מישראל). אני כרגע בשירות צבאי. יש לי משפחה קרובה בארה"ב והייתי מעוניין לנסות את מזלי שם.

CKYEN1

New member
לא.... בקולג' רואים את הפוטנציאל

שיתפתח לגארד טוב היום הגארדים הכי טובים בNFL כמו ג'ונתן אודג'ן, טרא תומאס, וויל שילדס הם מעל גיל 35 (או מסביב אליו).

CKYEN1

New member
לא.... בקולג' רואים את הפוטנציאל

שיתפתח לגארד טוב היום הגארדים הכי טובים בNFL כמו ג'ונתן אודג'ן, טרא תומאס, וויל שילדס הם מעל גיל 35 (או מסביב אליו).

randi moss

New member
אתה טועה. יש הגבלת גיל

לפי חוקי ה NCAA, ואני די בטוח שאני מכיר אותם הכי טוב בארץ, אסור להתחרות אחרי גיל 25. יש כל מיני מגבלות שונות- אם תרצה תשובה יותר מפורטת שלח לי מייל ל [email protected]

למעלה