שאלה יהיו הצרות שלנו..

PshycoB

New member
שאלה יהיו הצרות שלנו..

יש פה עוד בנות בנות 20 ( + - ) שחשות ייאוש מטורף מכך שרוב מקומות הבילוי בשביל הבנות מתחקלים לשתי קבוצות - המקומות שבהם הבנים בגיל נורמלי (24+) או כאלה שמכניסים כל דבר מהלך מעל 18?? כל מקום בימינו שמכריז על עצמו 20+ או 21 + - מתכוון מעל 18... ובשביל למצוא מקום עם אנשים קצת יותר בוגרים - זה יוצא 24+, ואז יש מצבים שבהם אפילו הבחורה לא נכנסת!! אז נכון, יש לעיתים את היחצן שיכניס בכיף למעוז חפצי, אבל מה קורה כשרוצים לגוון למקום חדש?! יש למישהו המלצות חמות??

sagisol

New member
צאי למסיבות סטודנטים

שבהם הכניסה לבנים מגיל 22+/23+/24+/25+ תלוי ולבנות פחות אני יכול להמליץ לך על מקומות רק תגידי לי איזה מקומות את מעדיפה - מועדון/דאנס בר, מוזיקה, ובאיזה איזור

sagisol

New member
בבקשה:

ראשון - המפטונס שני - בקדור (היפ-הופ) רביעי - גוגו ביץ', קרפל חמישי - וויס (היפ-הופ), סורס, המפטונס, מוניקה שישי - לה פארק, דיאמונד, ג'וני קיי, ריץ' (היפ-הופ) שבת - בלה שלומקינס (היפ-הופ), דאגלס, סורס

איפה יש מסיבות סטודנטים?

איפה שומעים על כאלה דברים? אני כבר 4 שנים סטודנט ואני לא מכיר את זה. אפשר לקבל הדרכה?

אוקיי עוד שלוש שאלות:

1. עולה כסף להיכנס או שזה שאני סטודנט מספיק? 2. זה מגיל 25 ומעלה או שגם גילאי 24 נכנסים? 3. מתי המסיבה הבאה? כתוב שם שב-10.8 אין מסיבה. ועוד שאלה: 4. צריך להיות לבוש ממש יפה במסיבות האלה או שלבוש של פאבים, כלומר חולצה יפה וג'ינס, מספיק (אף פעם לא הייתי במועדון)? ותודה.

sagisol

New member
תשובה

כן זה עולה כסף מגיל 25 כל שבועיים יש מסיבה, השבוע אין אין חשיבות ללבוש

למעלה