שאלה יומית - אתן עושות ספורט?

אתי@

New member
שאלה יומית - אתן עושות ספורט?../images/Emo180.gif

מה אתן עושות? אוהבות את זה? והבעלים שלכן? עושים ספורט בשביל היף או בשביל הכושר?
אני: נרשמתי לפילאטיס בתחילת החודש ואני לא כל כך נהנית. הרוב שם נשים מבוגרות, וקצב השיעור איטי מידי בשבילי. אני אנסה להמיר את זה לבלט קלאסי (
לא לצחוק, פשוט פעם רקדתי...) וארשם לסטודיו C. לפני כמה שנים הייתי רשומה לסטודיו C וזה היה ממש מעולה. בסיום כל שיעור לא הייתי מסוגלת ללכת הביתה מהכאבים
רונן: אוהב המון סוגי ספורט, בעיקר כדורסל. וגם כדורגל, כדור-יד, כדור-עף חופים, טניס, טניס שולחן, וכל מיני משחקי כדור אחרים. עכשיו הוא פצוע בברך וכל מה שהוא יכול לעשות זה כמה מכשירים בודדים בחדר כושר
בתור אחד שמשוגע על ספורט, זה ממש ממש מבעס. מקווה שהוא יחלים במהרה ויחזור לאהבת חייו - הספורט
.

fila

New member
הייתי רוצה להאמין

שאת אהבת חייו!!!!
אני לא עושה ספורט חוץ מהליכה מידי פעם אני עצלנית ועייפה וכל תרוץ אפשרי אחר כרגע גם שמעון לא עושה ספורט- הוא נדבק ממני למרות שהוא אוהב לרוץ......... אני מניחה שמאז שנגמר לנו המנוי לחדר כושר אז נכנסנו למן אדישות כזאת...

rona25

New member
לא ולא .. ../images/Emo31.gif

כולם מזועזעים ממני כל פעם מחדש כי יש לנו מלא חברים ומשפחה שעושים הליכה או הולכים לחדר כושר ואפילו בעלי רוכב על אופני הרים ועושה ספורט (ממש כמור לזה) . אני לעומתם פדלאה אמיתית (יחידה) שהספורט היחיד אצלי זה לעלות במדרגות קומה אחת בבנין בו אני גרה.... אני יודעת שזה יתנקם בי יום אחד אבל בינתיים יש לי מזל שאני די רזונת....

kisses

New member
כי זה רק ספורט ../images/Emo180.gif../images/Emo178.gif

אני כרגע במצב שלא נעים לי להיות בגופי אז אני מרימה משקולות ועושה כפיפות בטן. אלון: כדורסל , כפיפות בטן.

נופר30

New member
הלוואי והיה לי הכוח להתחיל

ספורט הספורט היחיד שלי בימים אלו זה ימי הכייף שאני עושה כל פעם עם מישהו אחר

סיגל2

New member
אני התחלתי ללכת לחדר כושר וגם שוחה

בבריכה שנמצאת במקום.

קרןש

New member
לא מתמידים כמו שצריך אבל...

אני הולכת ברגל / הליכון בבית אודי משחק כדורגל (שיחק עד גיל 18 בביתר י"ם)

dorlim

New member
הלוואי....

בנתיים אני רק מדברת על זה שאני צריכה לעשות משהו עם עצמי
אני שונאת כמעט כל מה שקשור בפעילות גופנית ספורטיבית כך שממש קשה לי לגרור את עצמי ... לו לפחות דורון היה עושה משהו, אבל הוא עוד יותר גרוע ממני, הוא אפילו עוד לא בשלב של "לדבר על זה"

Aאלינור

New member
איזה כיף לענות על השאלה הזו אחרי

שהייתי בסדר היום. לא מזמן חזרתי מסטודיו C. אבל לצערי זה לא משהו שעשיתי בהתמדה בשנה האחרונה. ליאור גם לא כל כך עושה. כשלי יש תקופות בהן אני הולכת על ההליכון אז הוא גם "נדבק" בזה, אבל אחרת לא.

מאי26

New member
אלינור, אני מצטרפת אלייך, חזרתי

לפני חצי שעה מסטודיו c... משתדלת ללכת פעמיים בשבוע בעקביות אבל התחלתי לא מזמן. עכשיו הבטחתי לעצמי, שבגלל שאני לא מצליחה לעשות דיאטה אז לפחות אני אתחיל ללכת איזה פעמיים בשבוע על ההליכון שעומד כאבן שאין לו הופכין. נראה אם אני אצליח. ארז לא עושה כמעט כלום, הוא רץ מדי פעם על ההליכון.

Ronnie*

New member
לא ממש ../images/Emo4.gif

לפעמים יוצאת להליכות, אני מאוד אוהבת את זה, אבל בדרך כלל אין לי זמן... ואני מתה להירשם לאיזה סטודיו C, אבל שוב - בד"כ אין לי זמן אחרי העבודה, תמיד יש לי כל מיני משימות שקשורות בלימודים... אבל אני מניחה שתמיד אפשר למצוא זמן אם רוצים מספיק (הנה, לפורום אני מוצאת זמן
). פעם גם הייתי מתעמלת בבית עם קלטות וידאו. תגידו, סטודיו C זה מאוד יקר? אורי יותר ספורטיבי ממני... קודם כל, הוא משחק כדורסל פעם בשבוע. הוא נהג ללכת לחדר כושר עד לא מזמן, ומתכוון לחזור לזה, ובעבר הוא היה שחקן כדוריד. הוא אוהב ספורט. אני עושה רק מתוך תחושת הכרח, אם בכלל...

מאי26

New member
רוני - המחירים של סטודיו c: בהתחלה

צריך לעשות קורס בסיסי של 12 מפגשים, במשך חודש וחצי פעמיים בשבוע, וזה עולה כ700- ש"ח. אחר כך אפשר להמשיך בשיעורים רגילים, וזה עולה כ250- ש"ח לחודש. לא מאוד זול, אבל מחייב למשמעת שלא קיימת בדרך כלל בהרשמה לחדרי כושר וכאלה...

Ronnie*

New member
תודה...

שמעתי שזה מצוין, ואני מאוד רוצה להירשם... אני לא אוהבת כל כך חדרי כושר, מעדיפה חוגים.

אתי@

New member
זה מצוין, וזה יקר ויש לזה

יתרונות שאין במקומות אחרים: ב-250 ש"ח לחודש אפשר להגיע עד 4 פעמים בשבוע, השעות גמישות, כלומר לא חיבים להגיע ביום ושעה קבועים, ויש להם מדריכות מ-ע-ו-ל-ו-ת שלא נותנות לנוח
במקום שאני עושה פילאטיס, יש לי רק פעמיים בשבוע בימים ושעות קבועים, מדריכה נחמדה אבל לא ממש גורמת לי להתאמץ. ואני משלמת 166 ש"ח לחודש. בחשבון פשוט רואים שסטודיו C עדיף...

Ronnie*

New member
4 פעמים בשבוע ../images/Emo5.gif

משום מה קשה לי להאמין שאני אצליח... אבל תודה על האינפורמציה, יכול להיות שאני ארשם.

דווקא די מקפידה

התעמלות פעמיים בשבוע (בשאיפה) במתנ"ס השכונתי. הבעיה היא שרוב "עמיתותי" לחוג הן בנות 50-60, והירכיים שלי התרחבו לאחרונה. חושבת לעבוד לחדר כושר + בריכה באוניברסיטה. בן זוגי - היה די פדלאה מאז שהכרתי אותו, ולאחרונה נרשם לחדר כושר המדובר (לטענתו, כדי להיות חתיך בחתונה...)

הספורט שלנו

לירון הוא המתמיד בננו. שננו מנויים בקאנטרי בראשון, אבל בפועל יוצא לי רק בימי שבת ללכת. וגם אז האמת אני לא עושה הרבה. אני בחוג ריקודי בטן- שזה האמת אחלה כושר, אני יוצאת משם סחוטה... ואני עושה הליכה / ריצה בחדר כושר חצי שעה. לירון לעומת זאת שוחה הרבה, כדורסל, ריצה, הליכה.

yosefrat

New member
בקשר לספורט -תמונה מצורפת

למי שעוד לא התחילה... תמונה וחומר למחשבה אני דרך אגב רוכב על אופני הרים יוסי

למעלה