שאלה יומית חדשה - אקסים

rona25

New member
שאלה יומית חדשה - אקסים ../images/Emo181.gif

היי ובוקר טוב לכולן מרשה לעצמי להידחף ולשאוך שאלה לסופ"ש.. והנושא היום הוא אקסים ואקסיות מהעבר הרחוק והלא כ"כ.. האם מישהי מכן שומרת על קשר עם האקס? האם אתן חושבות מדי פעם על כל הנושא עכשיו שאתן נשואות באושר???

shelycat

New member
האקס שלי.....

האקס שלי היה זה שהפגיש ביני לבין עמית (הרבה אחרי שנגמר), ובשנים האחרונות לא ממש שמרנו על הקשר ולמען האמת גם לא הזמנו אותו לחתונה, לאחרונה הוא ואני התכתבנו קצת דרך "חבר`ה" אבל לא ממש בוער לי לפגוש אותו ולחדש ימינו כקדם-למרות שאנחנו מסתדרים מצוין כולנו ובעיקרון היינו ידידים די טובים עד שפגשתי את עמית.

jess ועוד

New member
לא .

אני מאמינה שמה שנגמר עבר ולא חוזרים אליו עליו ובכיוון שלו בכלל אני עם הפנים קדימה אם הוא אקס שישאר כזה...

rona25

New member
היי שלי, בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

ובכן אני מאז ומתמיד הייתי בגישה של "רחוק מהעין - רחוק מהלב" ודאגתי לנתק כליל קשרים עם חברים לעשבר ישר שנגמרה המערכת הזוגית.. כי זה כאב לי מדי לראות אותו יוצא עם מישהי חדשה וכו´... גםתמיד יש מעין "תחרות סמויה" מי יתאושש מהר יותר מהקשר / מי יתחתן ראשון / למי יהיו ילדים וכדומה - וזה מטומטם לדעתי... אני לא בקשר עם אף אחד מ"הלשעבר" שלי ולפעמים מתעדכנת דרך חברים משותפים או צורות אחרות עליהם ועל הסטטוס הזוגי שלהם. אני לא אשקר שכאשר נודע לי שהאקס שלי מתחתן זה לא עשה לי משהו ולא כאב (למרות שהייתי חברה של בעלי להיום)... ואני יודעת שהוא נשוי באושר ויש לו ילדים (ולי אין עדיין)... אבל אני תמיד בגישה שלא חוזרים אחורה... ועובדה שמצאתי את אהבת חיי ואני לא מחליפה אותו באף אחד אחר

טליגלי

New member
אני דווקא שומרת על קשר עם חלק מהאקס

ים שלי, וגם בעלי מכיר אותם, ואפילו נפגשנו פעם בזוגות עם אחד האקסים והיה די נחמד

אתי@

New member
שנינו לא בקשר עם האקסים

לא מתוך איזו סיבה עקרונית, אלא כי ממש אין לנו שום דבר משותף איתם. שנינו השתנינו מאוד עם השנים וראינו שבני הזוג שלנו ממש לא התאימו לנו. לכן אין לנו סיבה לשמור על קשר...

נופר30

New member
לא בקשר

ולא מעוניינת אחד מהם היה נוהג להתקשר לכל יום הולדת שלי ועכשוו כשהוא התחתן הוא הפסיק

dorlim

New member
אקסים ואקסיות....

הסיפור שלי עם האקס קצת מתוסבך כי זה היה סיפור של ידידות-חברות-ידידות, משהו מוזר כזה כי כשהינו ידידים היינו החברים הכי טובים בעולם כשניסינו ליצור קשר זוגי הכל היה נדפק. כשהכרתי את דורון, היה ברור שהאקס ואני נשארים ידידים... במשך השנים הקשר הולך ודועך. אנחנו עדיין בקשר אבל ממש רופף (מה גם שהוא ודורון לא מסתדרים מי יודע מה, מה שמוסיף להתרופפות הקשרים).הוא וזוגתו הוזמנו לחתונה ולאחרונה אף זכיתי להיות הראשונה שידעה על כוונתם להתחתן בקרוב. דורון חידש קשר עם אחת האקסיות שלו ולמרות שאני הצעתי שיזמין אותה לחתונה הוא לא רצה
וזה די מפריע לי (הוא יודע ואומר שאם הוא היה יודע מראש הוא היה מזמין אותה...)

יעל3

New member
אני שומרת על קשר...

עם אקס אחד שהייתי חברה שלו ארבע שנים. בהתחלה זה היה נורא קשה ובכלל לא האמנתי שאפשרי מצב כזה. אבל הוא יותר לחץ בכיוון של לשמור על קשר, ואני גיליתי שלפעמים דווקא לשמור על קשר, עוזר לצאת מהרגשות הקודמים ולהמשיך הלאה... והיום אנחנו בקשר טוב, ושנינו נשואים באושר ועושר.

לא ולא ......

בהחלה בתחילת הקשר ביני ובין לירון הוא היה בקשר עם האקסית , ואני הייתי בקשר עם האקס, אבל ראינו שזה סתם יוצר מתחים בננו ושזה לא שווה את זה, אז ניתקנו את הקשרים.

אביבית1

New member
לא בקשר עם אף אקס

אבל לעיתים יוצא לי לפגוש את האקס שלי, וזה נגמר בשלום שלום. אביחי בקשר (די רופף לשמחתי) עם 2 אקסיות שלו, שתיהן הוזמנו לחתונה אחת הגיעה עם בעלה והשניה לא הגיעה.

מאי26

New member
אני לא שומרת, אבל ארז אלוף בשמירה

על קשר עם האקסיות (ולי ממש לא אכפת - ברור לי שזה קשר ידידותי לחלוטין) הוא בקשר עם שתיים מתוכן, והן אפילו הוזמנו לחתונה, אבל היו בחו"ל באותו זמן. שתיהן גם נשואות היום. הקטע המצחיק הוא שאחת מהן היא מישהי שלמדה איתי באוניברסיטה, והיינו מיודדות כבר אז, וגם שירתה לפני באותו תפקיד בצבא, מה שכמובן מעורר בדיחות לא מעטות, ודווקא אני הרבה יותר שומרת איתה על קשר מאשר ארז...

fila

New member
אני שמרתי קשר עם האקס

לתקופה מסויימת אבל זה היה ממש חסר תכלית ולפני כמה חודשיפם החלטתח לנתק את הקשר.

Ronnie*

New member
לי אין אקסים ../images/Emo9.gif

לאורי יש "אקסית מיתולוגית" משמעותית אחת והוא לא ממש בקשר איתה, למזלה של אשתו הקנאית

למעלה