שאלה יומית -

שאלה יומית -

במידה ואת בחורה שבואו נגיד, תחומי העניין שלה בעניינים שבינו לבינה יכולים להוות בסיס מצויין לפורום 'סטוצים ומפגשים אחרים', האם היית יוצאת עם הידיד הכי טוב שלך [שאם הוא כזה, הוא דיי מודע לסדר היום המדאיג כל אמא בכלל ואמא פולנייה בפרט שלך]? ומהצד של הידיד, הייתם יוצאים עם בחורה שכזו?

jessy19

New member
אני לא אבל...

אני לא מהבנות האלה שיוצאות עם בחורים ושוכבות איתם סתם ככה. לצאת עם ידיד בין אם לשם דייט ובין אם לשכב איתו זה בהחלט מהווה סיכון לחברות וצריך לחשוב הרבה לפני נקיטת צעד כזה.

Sefy

New member
לא כל כך הבנתי את השאלה ../images/Emo4.gif

כאילו אם אני ידיד של בחורה שאני יודע מה היא עושה עם אחרים אז אם הייתי יוצא איתה בתור ידיד ? אז כן, ממש לא מפריע לי מה היא עושה, יש לי המון ידידות כאלה. איתי הן פשוט לא עושות. אבל כיף לדבר ולהנות. אז למה לא ?

לא, אם היית שוקל לצאת איתה

בצורה מעבר לידידות למרות שאתה מודע לעובדה שהיא דיי מניאקית עם בחורים?

Sefy

New member
זה תלוי מה הידידות שלי איתה

אם איתי היא הייתה בסדר, אז אין לי בעיה, אבל אם גם איתי היא מתנהגת חרא אז בהחלט לא.

אם איתך היא הייתה חרא, אז גם לא

הייתם ידידים..

leper

New member
מה? ? ?

מוזרה לי שאלה כזו ממך... סקארלט נכון? מנהלת הפורום נכון?

leper

New member
מה מוחך הזדוני מתכנן לו?

אם את יודעת שתפגעי בו, ואיכפת לך ממנו. אז לא. אבל לך לא מתאים להתלבט כך, לרוב יש לך החלטות חדות...

leper

New member
לפי איך שאת מציגה את זה, נראה כי

יש לו סיבה טובה....

leper

New member
אני מבקש להפנים יצרים.

סוף סוף בחור עם מעט שכל וכך את רוצה לתסבך אותו? תתאפקי או תתפרקי !!!

לאלאלא, כסיל!

כוונתי הייתה לא לחרא של בן אדם, אלא בחורה שגברים עם קצת שכל היו מתרחקים ממנה.

טוב, אז התשובה שלי היא...

עם הידיד הכי טוב שלי אני לא מוכנה להסתכן, כי קטע של סטוץ במקרה הזה עלול להרוס את הידידות, וחבל...! אם זה סתם מישהו, שאין לו משמעות בחיים שלי, לא איכפת לי, כל עוד אני לא מחוייבת רגשית לאחר.

למעלה