שאלה יומית -

שאלה יומית -

[השאלה כתובה בלשון נקבה, אך מיוחסת לשני המינים. עם המין השעיר הסליחה] סקס עם האקס. של החברה. האם זה קו אדם לקיים מערכת יחסים עם האקס של החברה? האם ישנו הבדל ביחס כלפי מערכת יחסים של ממש עם האקס של החברה לבין מערכת יחסים מינית עם האקס של החברה? ובמילים פשוטות - האם מותר לחברה להזדיין עם האקס שלנו אבל לא לקיים איתו זוגיות?

free soul

New member
לי קרה מקרה כזה

לפני כשנה... שכבתי עם האקס של החברה.. חברה שלי ידעה מזה.. והיא לא ממש היתפוצצה, אפילו, לא כעסה! חוץ מזה.. אם יהיה מצב שהוא יציע לי לשכב איתו עוד פעם? אסרב..

free soul

New member
הוא לא היה גרוע

הוא דווקא היה טוב בסקס.. אין לי טענות עליו.. אבל, באופן אישי מעדיפה לא לחזור על זה שוב פעם. וחברה שלי בכלל לא כעסה.. כי כבר היה לה באותו זמן חבר חדש.. אז, ככה שלא ממש הזיז לה...

מוותק

New member
ווואוו.. קשה קשה..

יש לי אקס שאם "חברה" שלי תשכב איתו, אני ממש ממש ממש לא אדבר איתה. רק המחשבה שאולי קיימת אפשרות כזו עושה לי בחילה.. ולעומת זאת יש לי אקס אחר שאני מאחלת לאוייבות (ומסתבר שגם לאוייבים) להיות איתו.
בקיצור - אקס שאוהבים, או אפילו- אקס שלא לא אוהבים זה ממש משהו אסור
וזה לא משנה עם זה למטרת סטוץ או לא. פשוט אסור. כל השאר - אם אני אגיד לחברה שלי שלא מפריע לי שהיא תעשה את זה, אז שתהנה.

מוותק

New member
לא לא לא.. לא לזה התכוונתי...../images/Emo2.gif

התכוונתי שיש לי אקס שאני מאחלת לאוייבים שלי. ממש לא לחברות שלי. אני מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי....

Vdrums

New member
לא יוצרים שום קשר עם אקס של חברים

בלי לדבר איתם לפני זה. אם הם בסדר עם זה אז סבבה, אם לא אז אין מצב.

ebony

New member
תלוי למה הוא אקס...

אם הוא בגד אז אין מצב שאני יחשוב על זה בכלל אם הוא פגע בה והיה מנייאק לא נראה לי שאני ירצה להכנס איתו ליחסים אבל אם הם ניפרדו כידידים והכל סבבה בניהם אני ישאל ואם היא תסכים אני הלך על זה
אבל ברוב המיקרים לא נראה לי

Sefy

New member
בילבלת אותי לגמרי ../images/Emo12.gif

סקס עם האקס
אבל מה זאת אומרת כל המערכת יחסים פתאום, אקס הוא אקס בגלל סיבה כלשהי.

סקארלט, העלית סוגייה סבוכה...

אם נפרדתי בצורה נעימה מהאקס, והוא וחברה שלי מאוהבים זה בזה, שיתחתנו גם - אני האדם האחרון, שיפריע להם, להיפך, אני אעודד אותם. אם נפרדתי בצורה לא נעימה מהאקס, לא רוצה לראות אותו שוב, ואם חברה שלי רוצה ביחסים איתו, שלא תבוא לספר לי על כך.

ודבר נוסף, ששכחתי...

באופן אישי, מעולם לא הייתי עם אקס של חברה שלי,ואני גם לא מתכוונת להיות עם אקסים של חברות.

Sunset Night

New member
כאחד מבני המין השעיר

אני יכול להגיד לכן שבשבילי, לשכב עם חברה לשעבר של חבר זה כמו לתקוע לו סכין בגב. כך אני ארגיש. לפני הרבה זמן ידידה וידיד שלי שהיו זוג, נפרדו. היא נפרדה ממנו כי היא רצתה אותי. חודש לאחר הפרידה, היא אמרה לי את זה. נורא רציתי להיות איתה, אבל פשוט לא הסכמתי כי הרגשתי נורא ואיום בקשר לידיד שלי. בסופו של דבר, דיברתי איתו על זה ושאלתי אותו מה הוא מרגיש והאם זה יפריע לו. הוא, בניגוד טוטאלי למה שחשבתי, היה מאוד שמח בשבילי ונורא פירגן. הסקס איתה היה איום ונורא, כי לא הצלחתי להפסיק להרגיש רגשות אשמה. לא הצלחתי להתרכז בהנאה. בסופו של דבר כל העסק הסתיים די מהר. מסקנה: זה באמת תלוי בסיטואציה. זה תלוי באיזה מן בנאדם אתה. תלוי עם איזה מן בנאדם רוצים לשכב, ובאיזה בנאדם "תוקעים סכין בגב". אני בהחלט יכול לדמיין סיטואציה בה בהחלט לא יפריע לי לשכב עם חברה לשעבר של ידיד. כל מקרה לסוגו.

למעלה