שאלה יותר כללית הפעם

profuck

New member
שאלה יותר כללית הפעם

לאור הדיון שהתקיים בפורום זה באשר לזכותו של בית הספר להחיק בי בתוכו בכפיה, ולאור זאת, שלא קיבלתי תשובה ברורה לשאלתי, אשאל הפעם איכן כן ניתן לקבל תשובה ברורה? למי ניתן לפנות בנושא?

בטרמפים ...

אפשר גם בדואר - רח´ שבטי ישראל 12 ירושלים. לא מצאתי e-mail שלו, אבל יכול להיות שיש. אתה יכול להתעניין טלפונית במשרד החינוך.

מה שכן מצאתי זה ...

חוזרי מנכ"ל משרד החינוך בענין בטיחות וביטחון. בחוזר המנכ"ל שמפרט את עקרונות האבטחה - לא מצאתי הוראה שבה המאבטח מצווה שלא לאפשר לתלמידים לצאת. לכן, אם בבית הספר שלך לא נותנים לצאת - הם לא יוכלו לתרץ זאת בחוזרי המנכ"ל. חוזרי המנכ"ל נמצאים באתר משרד החינוך - קישור מצ"ב.

בירור פרטים

תשובות לחלק מהשאלות שהעלית, ניתנות בדף הבא http://wwwl.education.gov.il/moe/sheelot/tln_4.htm#n_4 באתר שלהם אפשר למצוא חוזרי מנכ"ל החל משנת תשנ"ח (1998) וההוראות הן בחוזרים קודמים. לפניות, נסה כך: מרכז מידע על הוראות, נהלים והליכים 1-800-250025 קו פתוח לפניות תלמידים בנושאי בית ספר 1-800-222003 דובר משרד החינוך (או המחלקה לפניות הציבור) טל. 02-5602739 פקס 02-5602058 יועץ משפטי טל 02-5603740 פקס 02-5602058 היח´ למועצת תלמידים ונוער 02-5603440 נסה לקבל במרכזי המידע פרטים לגבי ועד ההורים המרכזי אגב, האם ניסית לברר את השאלה בבית הספר שלך? פנה לכולם ואל תתפלא אם תקבל תשובות שונות או סותרות כאשר מדברים על חוזר מנכ"ל... לאחר שתקבל תשובות, שאל מיהו כותב ההוראות, כיצד התקבלו ההוראות כיצד אפשר לערער עליהן וכיוצ"ב

profuck

New member
ברור בבית הספר

כן, ניסיתי, לא רק אני, ולא פעם, לברר למה אני אסיר. התשובה תמיד הסתכמה בסיפורי סבתא על ביטוחים וחיות אחרות. (מן הדיון מקודם ניתן גם להסיק כי חלק מן הנימוקים משוללי בסיס) בכל מקרה, את השאלה אותה לא הספקתי לשאול היא השאלה מההבית החוקי, עליה חשבתי רק לפני ימים מספר, ואומנם אני מאמין שאני אנסה לברר עליה פרטים בבית הספר, עם החזרה (הלא מיוחלת) ללימודים לאחר סוכות.

למעלה