שאלה ייחודית ומשונה ../images/Emo13.gif
לא שיקרתי בכותרת, אבל זה בטוח גרם לכם להיכנס. בכל מקרה, אני בן 22 ולקראת שחרור בעוד כמה חודשים. בשנה הבאה אתחיל כבר ללמוד באוניברסיטה. אני שוקל (די ברצינות) לעשות קורס ברמנים. הסיבות שאני רוצה לעשות את זה הן: 1. כל התחום של האלכוהול והבנה בו מאוד מסקרנים אותי ברמה האישית, ואף פעם לא הבנתי בזה כמעט כלום. 2. הקורס עצמו נראה לי כמו חוויה די כיפית. 3. אני פונה לכיוונים מאוד מאוד ריאליים ומחקריים בלימודים וגם בעבודה אח"כ, ובא לי להתנסות גם במשהו שהוא לא הזירה הטבעית שלי. 4. המקצוע נראה לי כיפי - בסופו של דבר, לעמוד מול בר (בר-מסעדה, פאב, מה שזה לא יהיה) ולהכין משקאות נשמע לי ממש מהנה (כמובן שיש גם זמנים לא טובים) - לא יודע אם זה נשמע הגיוני, אבל ככה זה נשמע לי. הכנסה לא רעה, ועבודה בלילה. אבל, והנה הקטע של השאלה המוזרה - אני לא אוהב אלכוהול. בכלל. כמובן שהשתכרתי כמה פעמים בעבר, ואפילו גיליתי שיש לי קיבולת מאוד טובה (אני מתמודד לא רע עם כמויות היסטריות של אלכוהול), אבל אני באמת לא נהנה או אוהב לשתות את זה. הצבעים, הריחות, היופי שבהכנה נראים לי אדירים אבל אני פשוט נדחה מבחינת הטעם מכל מה שנגעה בו טיפת אלכוהול. תמיד הייתי אומר שכל הקוקטיילים והמשקאות היפים האלו היו הרבה יותר טעימים לולא הטיפה המרה
(דברי כפירה בפורום הזה...) עכשיו, לא הצגתי כדי שתיישבו את הבעייתיות שבעניין, אלא לשאול: מקריאה בפורום ראיתי את החשיבות של הטעימה, של ההתנסות האישית בשתיית אלכוהול, וכו' וכו'. אם אין לי את זה, בכלל, זה באמת פוגם כל כך ביכולת שלי להיות ברמן טוב ולהינות מהעבודה הזו? לדעתכם כמובן. תודה! אמיר.
לא שיקרתי בכותרת, אבל זה בטוח גרם לכם להיכנס. בכל מקרה, אני בן 22 ולקראת שחרור בעוד כמה חודשים. בשנה הבאה אתחיל כבר ללמוד באוניברסיטה. אני שוקל (די ברצינות) לעשות קורס ברמנים. הסיבות שאני רוצה לעשות את זה הן: 1. כל התחום של האלכוהול והבנה בו מאוד מסקרנים אותי ברמה האישית, ואף פעם לא הבנתי בזה כמעט כלום. 2. הקורס עצמו נראה לי כמו חוויה די כיפית. 3. אני פונה לכיוונים מאוד מאוד ריאליים ומחקריים בלימודים וגם בעבודה אח"כ, ובא לי להתנסות גם במשהו שהוא לא הזירה הטבעית שלי. 4. המקצוע נראה לי כיפי - בסופו של דבר, לעמוד מול בר (בר-מסעדה, פאב, מה שזה לא יהיה) ולהכין משקאות נשמע לי ממש מהנה (כמובן שיש גם זמנים לא טובים) - לא יודע אם זה נשמע הגיוני, אבל ככה זה נשמע לי. הכנסה לא רעה, ועבודה בלילה. אבל, והנה הקטע של השאלה המוזרה - אני לא אוהב אלכוהול. בכלל. כמובן שהשתכרתי כמה פעמים בעבר, ואפילו גיליתי שיש לי קיבולת מאוד טובה (אני מתמודד לא רע עם כמויות היסטריות של אלכוהול), אבל אני באמת לא נהנה או אוהב לשתות את זה. הצבעים, הריחות, היופי שבהכנה נראים לי אדירים אבל אני פשוט נדחה מבחינת הטעם מכל מה שנגעה בו טיפת אלכוהול. תמיד הייתי אומר שכל הקוקטיילים והמשקאות היפים האלו היו הרבה יותר טעימים לולא הטיפה המרה