שאלה יעוצית...

kimo

New member
שאלה יעוצית...

על ה 9210I . אמנם הוא לא פוקט פיסי עד כמה שאני יודע, אבל לדעתי אם מישהו יכול לדעת את התשובה הוא נמצא פה... לאחרונה בעוד אני חושב להשתדרג לפוקט פיסי (מפאלם) ראיתי את ה 9210I ונדלקתי... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המכשיר - לא מהצד שלו כסלולרי אלא כאופציה למכשיר משולב? איכויות, חסרונות ועוד?? למשל - הבנתי ממקור לא מוסמך (...) שהוא לא ממש נוח לתפעול ומלא מלא תודה מראש..

castroman

New member
תשאל ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo41.gif

בפורום סלולארי (
) בתפוז כמובן

kimo

New member
אבל...

חשוב לי לדעת דווקא מההיבט שלכם אנשי האקדמיה... כלומר איך הוא לא כטלפון אלא אם הוא עונה בתכונותיו על הציפיות כמחשב כף יד, ברמה של פוקט PC או פאלם

castroman

New member
אממ....../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

אני לא איש אקדמיה
אבל בכל זאת...לPOCKET PC הוא לא ממש מתקרב...אני יגיד לך מה היתרונות שלו....המסך הרחב שלו...מאפשר גלישה נוחה באתרים...קריאה של פקסים...ויש לו את כל תכונות הOUTLOOL למינהם, אפשר להתקין תוכנות... עכשיו למולטימדיה...אפשר לשמוע MP3...לראות סרטי MPEG ולשחק במשחקים נחמדים ויפים...יש אפשרות לGPS ויש יצאה לכרטיס SD...בכללי מכשיר נחמד ביותר אבל לא משתווה לPOCKET PC...

kimo

New member
אם יש בו כלכך הרבה, אז...

איפה הקץ´...? במה הוא נחות? מסך רחב שמאפשר גלישה נוחה באתרים וקריאה של פקסים, כל תכונות הOUTLOOL למינהם, אפשר להתקין תוכנות,אפשר לשמוע MP3,לראות סרטי MPEG, יש אפשרות לGPS ועוד , ובסופו של דבר הוא גם טלפון, אז מה בעצם חסר..? אני באמת מחפש את ההבדלים כדי לראות מה צריך לגרום לי להעדיף פוקט PC גם אם זה מונע ממני לחסוך את הטלפון..

הוא Symbian, מסורבל וגדול

עולה מעל 4,000 שקל בארץ (מחיר דילר) זיכרון מוגבל. והתוכנות אליו עולות הון תועפות, המבחר קטן, אי אפשר לחבר לאביזרים שווים, כמו דסטינייטור, Marji למצגות ועוד

kimo

New member
מה זה Symbian ? ../images/Emo9.gif

סליחה על הירוק שמריח ממני..

2cookie

New member
זו מערכת הפעלה לסלולאריים

אותה מערכת שהטלפון מצלמה של נוקיה משתמש בה

למעלה