שאלה יפה לסוף שבוע...

אניהו

New member
שאלה יפה לסוף שבוע...

מהם חמשת הדברים שעושים לכם טוב? הפעם זה קל. הפעם זה חד משמעי. דברים ספציפיים שעושים לכם טוב ולאו דווקא כשרע לכם. אצלי זה... 1.החברים שלי+מאי הקטנה. 2.לרקוד!! 3.לכתוב!! 4.לשיר ולשמוע שלמה ארצי בפרט ומוסיקה בכלל. 5.מבט אחד בירח שווה...ואני מלא. שימו לב--טריויאלי לחלוטין שהחצי השני עושה לך טוב אז נא לא להזכיר את החבר או חברה. קיצר..בני זוג לא נחשב אחרת היא היתה בראש הרשימה. ברור?! עוד דברים ככה...ב ג ד ו ל: אני ממש מתלהב כשאני מצליח לקלף את הקליפה של הביצה בשניה. בלי שתתפורר. להכין את האוכל לעצמך כשאתה רעב מאוד וזה יוצא מ ע ו ל ה. לקבל מכתב לא צפוי. לקבל מעטפה חומה מהצבא ולגלות שזה רק אימות נתונים. גלידה. עוד קצת גלידה. שיגרה חורפית. פיז´מה ארוכה. סבון דאב במקלחת שדה מאולתרת. לדוג. להסתכל על אבא שלי כשהוא נירדם בסלון ולומר לו חרש חרש "תודה". לגלות את האמת... ועוד מליון דברים חצי קיטשיים וכו´... וגם הפורום הזה עושה לי טוב. ד פ נ ט ל י. ולעיתים. כשהיא מניחה את הרוע שלה בצד...אז גם היא. שלכם וסוף שבוע שקט.[אמן] חוזר במוצ"ש וממתין להפתעותיכם. עידן כל עוד יש שמים-אני בסדר

black ross

New member
יש יותר מחמישה אבל אשתדל.....

1. הכי טוב שבעולם לצאת מהדירה שלי בשעה שש בבוקר כשאף אחד עוד לא התעורר לעמוד כמה דקות מאחורי הדירה שלי (יש שם נוף מדהים) ולהרגיש את הרוח בשיער שלי להרגיש את הרוח מלטפת את פני ........ 2. להתעורר בבוקר להדליק את המערכת שלי ולהתחיל את הבוקר עם שיר שעושה לי את היום. 3. להיות מסוגלת להגן על הנסיכה שלי ..... ולראות אותה מחייכת ..... שווה עולם ומלואו. 4. כשהוא שולח לי הודעות קיטשיות כמו ...... "אבל חוזר אלייך..... את המלאך שלי...." 5. והכי הכי ......... לילה עם גשם ראשון אחרי קיץ מייגע לצאת החוצה עם פיג´מה ....... להביט אל השמיים ולתת לגשם לשטוף את כל המחשבות החוצה וכמובן ................ "במבי"

אניהו היקר הדברים שעושים טוב../images/Emo41.gif

1. להיות עם כל המשפחה בחגים כשכולם באים ואף אחד לא חסר. 2. להיות נאהבת (רק ממשהו שאני גםכן אוהבת בחזרה) 3.לדעת שיש תמיד מי שיעמוד מאחורי ברגעים טובים וקשים. 4. לעזור לבני אדם תמיד ולקבל אותם כמו שהם. 5. לראות את השקיעה בים כשאני לבד לבד לבד שם בחוף. נ.ב- יש עוד מלא אבל אתה ביקשת רק חמישה דברים. שהיהיה לך יום מקסים אניהו היקר שלנו. אור ואהבה יום רגוע ... אוהבת תמיד.

georgia

New member
חמישה דברים...

קודם כל אני מברכת את עצמי קצת כי אני חדשה כאן אזשלום לכולם. אז ככה: 1. כל יום בחמש וחצי בבוקר, לצאת לגינה..לשבת עם הכלבים להסניף את האויר הנקי(ולפעמים להרוס אותו עם סיגריה). 2. הגשם שהיה בשבוע שעבר והרגע שאחריו בו יצאתי על פוטר ארוך והכלבה לטייל קצת. 3. לכתוב, ולקרוא את זה, ולגלות שבאמת יצא משו טוב. 4. לשמוע ברדיו פתאום באמצע הלילה שיר שעושה לי סערה בבטן.(ותודה לגלגל"צ) 5.להיות עם כל החברים\משפחה.
ואני חייבת גם קפה.

fantasia2000

New member
אני אוהבת המון דברים

אבל אני אעמוד בדרישה 1. לשיר את השירים שאני אוהבת, לא לזייף ולהישמע כמו הזמרת/זמר. 2. מרמלדות (בבקשה תביאו לי ליומולדת!!!) 3. friends התוכנית שחובה לראות לפחות שלוש פעמים ביום. 4. לקבל נשיקה על העיניים. 5. לנסוע שישבת לסבתא, לשמור שבת, לשמוע את התפילה התימנית המיוחדת ולהרגיש התחברות רוחנית אליו. זה הכל אבל אני אוהבת בטח עוד הרבה דברים שאני בטח אזכר וארצה להחליף...

ה מוזה

New member
דברים קטנים שעושים לי טוב ..

אז נפתח את החמישייה הפותחת ב * חורף קר גשם זלעפות בחוץ - הנאה קטנה : כוס שוקו חם מול החלון.. *שיחת טלפון מחברה שדי מזמן לא שוחחתי איתה - לגלות שמרחק וזמן לא פגעו בחברות .. *מקלחת ארוכה חמה מלאת אדים - לשטוף מעלי את אבק היום .. כמו העולם אחרי הגשם הראשון .. *לגרום למישהו לחייך .. * מילקשייק עם קצפת ועוגת גבינה עם אוכמניות (בלי לספור קלוריות
)

shirkush

New member
5 דברים שעושים לי טוב....

קצת קשה לחשוב רק על 5 אבל אני אשתדל.... 1. פסטה ברוטב שמנת ופטריות....
2. הריח של אחרי הגשם... 3. לגרום למישהוא להרגיש טוב עם עצמו... 4. לטייל על חוף הים בשעת השקיעה... 5. לראות תינוק מחייך...

behappy

New member
../images/Emo20.gif

אז ככה......ויש יותר מחמש...אבל במקרה הזה,יותר טוב יותר,לא?
להתעורר מחלום שהביא לי הבנה חדשה וקצה פתרון מקלחת ארוכה שמשכיחה כל מה שהעיק לצחוק המוןןןןןןן עד שאי אפשר יותר... לקום בבוקר עם חיוך.....וים,וזריחה,וקצת עננים,ורוח והבטחה של עוד יום נפלא ובערב.....ים ושקיעה ואורות רחוקים ריח של אחרי הגשם ריחות של פרדסים באביב לרקוד המון עד סחרחורת פרפרים בבטן......מהתאהבות ומהתרגשות לקראת ומלונה פארק
לגלות ש.....יש אנשים שאוהבים אותי או שאכפת להם ממני לראות איך החתולה שלי מטפלת בגורים שלה,גם כשהם כבר גדלו,גם כשלפי כל הדיעות היא כבר צריכה לא להכיר אותם יותר. הכלב שלי שבא וקופץ ושמח כל כך כשמישהו חוזר הביתה.. לכתוב תודההההה לך על זה!

../images/Emo141.gif

1. הריח של ת"א אחרי הגשם 2. ירח מלא 3. השיר נושא של ארמגדון 4. להביט למישהו שאני אוהבת בעיניים 5. ריח של יסמין וורד עידן, ילד מיוחד ונדיר שכמותך, המספר אבד לי יחד עם הפלאפון שאבד גם הוא... אשמח לשמוע ממך אוהבת באמת אוהבת יסמין

אניהו

New member
וווואוווווו.......

כל כך הרבה הפתעות.... קודם כל תודה למי שמגיב בפרטי...זה מחמם ומחמיא לי מ א ו ד. שנית...אני מופתע מהרעיונות פה...הרבה מעבר למה שציפיתי בסקר הנוכחי. חשבתי שקצתם בשאלותי... וכמובן..למי שחדש\ה פה ברוכים הבאים ומאאאגניב לי כל כך...חחח כן...אני מאושר לאללה היום.הלילה... אכתוב משהו כבר בהזדמנות כרגע יש לי פיפי רצחני..חיי חיי... בההה ביי ילד....

תמר ת ת

New member
5 דברים

טוב, אני חדשה פה לגמרי, אבל השאלה הזאת נגעה אז אני אנסה לענות. 1. חורף חורף חורף עם שוקו חם וספר טוב ומוזיקה נעימה ברקע. 2. כשאני לומדת תורה או כל דבר תורני ומגיעה להבנה יותר עמוקה אז אני בשמיים ואי אפשר למחוק לי את החיוך. 3. שירים שאני אוהבת ואז לקפוץ ולרקוד בחדר שלי. 4. להיות נאהבת ולאהוב חזרה. 5. טבע. לצאת לטבע ולטייל, לתת לרוח ללטף את הפנים, לשבת לכתוב איזה שיר ואם זכרתי להביא אותו איתי, אז לחבק את פו הדב שלי. אז זהו בערך. יש עוד מלא דברים אבל אמרת 5 דברים... שבוע טוב, תמר.

עידן ... ../images/Emo24.gif, הדברים שלי -

1. ריח של גשם 2. לשמוע, לראות ולשיר שלמה ארצי ... 3. לאהוב 4. כשהכלבה שלי שמה את הראש הגדול והנעים שלה עלי 5. להסתכל על הים.

רגעים של אושר...

עידן אח יקר ואהוב, ביקשת- קבל.... - כל החום והאהבה שאני מקבל מהאנשים שסובבים אותי (מחזק - מרגש...) - מוסיקה בגדול (רמקולים בפרט...) - נופים (מרגיע את הנפש...) - לגרום אושר לאחרים (אהבת הזולת...) - וכמובן...יצירת המופת של בורא עולם - הירח. בכל שעה, בכל מצב. אוהב אותך בוב, עוד חודש וחצי ! ! ! One love One blood One life לעיתים ירח

stagadam

New member
דברים שעושים לי טוב...

1. לטייל באמצע הלילה בחוף הים בלי שיפריעו לי ולהתנקות מכל המחשבות 2.לקבל הודעה כתובה ממישהו שאני אוהבת 3.לעשות משהו נחמד בשביל אחת החברות שלי שבאמת איכפת לי מהן 4.להרגיש שאוהבים אותי ללא תנאים 5.להרגיש מועילה

וואו יש כל כך הרבה...

והתחברתי לחלק ממש גדול ממה שכבר כתבו... אבל אני אנסה בכל זאת קצת משלי... - ריח של סתיו -חיוך של כלבלב (שמתם לב פעם שהם באמת מחייכים??) -צחוק מתגלגל של ילדים...ובכלל ילדים משחקים...ובכלל ילדים -זריחה... כל יום שמתחיל אצלי בלראות את הזריחה הוא יום טוב. -לעלות על סוס ולרכב בשדות ולשכוח את כל הצרות טוב...זה חמש... ויש עוד מלא... אבל מספיק לעכשיו...

למעלה