שאלה ישנה- של חבר חדש!!!

Alextzy

New member
שאלה ישנה- של חבר חדש!!!

מצטער מראש על גודל המכתב.... פשוט יש דברים על הלב נשים מאז ומעולם הגדירו את עצמן כקורבן, הן החלשות, המופלות לרעה וכ"ו בעולם הסינגלס הן אילו שצריכות לחכות לנסיך על הסוס הלבן (BMW שחורה) ומתפקידן להיות חברות\נשים נאמנות לגברים שבחייכן ואילו הגברים מצידם כמו במשפט הידוע : " גברים הם כמו שירותים ציבוריים: או שהם תפוסים או מקולקלים או... מלאים בחרא " אתן הנשים ידועות בזה שאתן אילו שתמיד נפגעות מגברים ש מעוניים בכן רק למטרות מין (חתיכת בשר). כיום : כתוצאה מי תהליך אבולוציוני מתמשך פיתחתן מנגנון הגנה נגד אותם גברים... (אני לא מדבר על לסביות זו העדפה מינית בלבד). אני ניתקל במנגנון זה לעתים יותר ויותר קרובות... את הפכתן להיות גברים: בעבר הלא כול כך רחוק בגידה זה היה משהוא שאופייני לגברים בלבד, כיום כ 60% מהבגידות של זוגות נשואים מבצעות הנשים, אתן מזיינות (סליחה על השפה לא מוצע מילים יותר נכונות ) אותנו וזורקות לכלבים... אתן הפחתן את המשפט: "ההגנה הטובה ביותר היא התקפה " לתורת חיים. ואז אני שואל את עצמי ואתכן שאלה : כיצד אנחנו הגברים אמורים לגשת, עם אתן קודם תוקפות ורק במידה ו"עמדנו במבחן" אתן מוכנות להקשיב... וגם אז "בערבון מוגבל" אני מוצע את עצמי באותה הבעיה כול פעם מחדש... אני מכיר בחורה והרושם הראשון שנוצר לה ממני שאני זיין למה: אני לא בישן, אני נראה לא רע (אומנם לא תום קרוז), אני לי שום בעיה לנהל שיחה עם בחורה שרק פגשתי וכמובן שיש לי חוש הומור מפותח והרבה ידידות (כן ידידות!!! כמו חבר רק מהמין השני, שאין לי שום עניין מיני כלפיהן, אני אף מסוגל לישון איתן באותה מיטה בלי לגעת בהן מרביתן נראות ממש טוב). אז מה קורה בפועל או שהבחורה מסרב לי (השיא שלי: בחורה סירב לי בטענה שאני טיפוס של "דפוק וזרוק" עוד באותו הזמן שהיית בתול!!!) או שהיא מגדירה אותי כסטוץ. במהלך חיי רוב הבחורה שהיתי איתן בקשר זה או אחר זה התחיל מזה שבמהלך הפגישה הראשונה שלנו היה לה חבר (לרוב ללא ידעתי). וניגרר למשהו סתמי כגון סטוץ מתמשך או מערכת יחסים דפוקה!!! בסיכומו של דבר אני נפגע כתוצאה מהפחד שלכן. הסיבה המרכזית לרושם שאני יוצר זה בגלל שאני לרוב מבין נשים (כך אני חושב) ואני באמת ובתמים נהנה מחברתכן ולא מפחד ממכן. אני לצערי לא בן אדם של סטוצים (מסטוץ אחרון אכלתי סרטים חצי שנה) עם אני שוכב עם בחורה זה רק כי אני נמשך אליה כ לבן אדם ולא אובייקט מיני (אני לא נותן בפגישה הראשונה). כש אני נמצע בקשר עם משהיא אני לא "פוזל" לצדדים ובחיים שלי לא בגדתי באף אחת (היו לי מספר קשרים די ארוכים), ואילו אני שימשתי בתור מאהב פעם אחת יותר מידיי (הסיבה שאני כותב את כול זה). ואחשב אני שואל אתכן הבנות כיצד בעולם כמו זה אנחנו הגברים שאתן באמת רוצות לפגוש צריכים להתנהג??? מה אנחנו צריכים לעשות כידי לא להיחשב " חתיכת בשר " במבטכן הקר??? מה אני!!! הבחור שתתארי בכרטיס הביקור שלך ב קופידון בתור הנסיך על הסוס הלבן, צריך לעשות שכשה תפגישי אותי לא תברחי באימה ובמחשבות שאני עוד אותו חרא שיפגע בך ורוצה ממך רק SEX ??? מתי נוריד את המסכות ונפסיק לשחק אחד עם השני???

magenta73

New member
. . .

1. אנחנו צריכות לחכות לאביר? ממתי? זהו, שאנחנו כבר לא צריכות לחכות לו. מפה מתחיל הכל. (ועוד BMW שחורה? זה עובד רק על פריחות). 2. מי אמר שנשים לעולם לא בגדו והתחילו רק עכשיו??? 3. הבחורות שהיית איתן כנראה מאוד צעירות, או מאוד פגועות. תבדוק עם עצמך למה אתה בוחר דווקא אותן. יום טוב...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת ומוסיפה משלי:

אם היית מבין נשים - היית יודע איך ליצור רושם של אחד שלא דופק וזורק. אז כנראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד. אם תמיד גברים היו אלה שבוגדים - עם מי הם בגדו??? וכל המכתב הזה נראה לטעמי כמו הזמנה להרבה זיונים. סתם תחושה.

Vdrums

New member
לא הזמנה לזיון אלא מכתב תיסכול

זה משהו שמופיע בפורומים כל כמה זמן.

Vdrums

New member
כן. משום מה לבנים שנכנסים לפורום

הזה יש דעה מסויימת ש99% פה הן בנות.

כל הכבוד !!! :)

אני מצדיע לך ידידי - מילים כדורבנות. וד"א - אני חייב לדעת - מי היה זה שהמציא את המושג השטני הזה : "תעשה מה שבא לך...." ? נכון לרגע זה אני אוסף תרומות כדי לתבוע אותו תביעה יצוגית....

Alextzy

New member
../images/Emo2.gif אאא... יש לי מחסור במילים

שאלה אליך??? עם את פוגשת בחור שניראה טוב (לא רע בכול מקרה) בעל ביטחון עצמי,חוש הומור,לא מפחד לגשת ולדבר עם בחורות והמון ידידות !!! מה הדבר הראשון שעובר לך בראש (אל תגידי הומו
)??? לגבי ההזמנה : אני לא מאמין בהכרויות דרך האינטרנט... סתם יש לי זמן פנוי ואני סקרן לגבי דעות של אנשים אחרים שלחלקם יש ניסיון יותר גדול משלי ואולי משהוא שהם יגידו יתן לי זווית ראיה חדשה!!!

mika tal

New member
היה עובר לי בראש../images/Emo8.gif

שזה בחור מקסים שהייתי רוצה לפגוש..

הרבה מרירות וחוסר הבנה בבחורות

בנות בנויות אחרת וטוב שבך.אתה כנראה פוגש בחורות לא מתאימות לך או שאתה לא מתאים להן מתאורך יש הרבה מין וסקס.וזה כנראה עולמך .תעשה בדק בית אצלך .נשים לא מושלמות כמוך .נסה לראות חיובי.וזרום בכייף.. .

Alextzy

New member
מין וסקס

א) זה לא אותו דבר??? ב) ממש לא הרבה סקס לא מעורב בזה... אני לרוב לא ממהר לשכב מ2 סיבות 1. אני לא מחפס את זה* !!! 2. אני לרוב נקשר רגשית לבחורה שאני שוכב (אני לא הומו
). *כמות הבחורות ששכבתי איתן בכול חיי, מצחיקה רוב החברים/ידידות שלי לא מאמינים לי ששכבתי עם כולכך מעת...

אני לא חושב שאם אתה מפתח רגשות

אוטומטית אתה נחשב להומו - למרות שיצא לי להכיר כמה בחורות שמאוד מאוד התפלאו שלמישהו אכפת מהן קצת יותר מהרגיל - דבר שבסופו של דבר הרתיע אותם - אני מאמין שישנן בחורות ש(מה לעשות) מחפשות את אותו גבר מחוספס בעל זיפים ומבט מהורהר אל השקיעה שכל קשר בינו לבין רגשות מקרי בהחלט, אבל בחדרי חדרים מזיל דמעה בסתר על מותו בטרם עת של הסוס שלו...

ד נ י ת3

New member
הדבר הראשון שעולה לי בראש

זה להכיר אותו יותר טוב. לראות אם יש בו עומק, אם הוא מתאים לי כבן זוג. כבחורה שנראת טוב, בעלת ביטחון עצמי, חוש הומור והרבה הרבה הרבה ידידים הייתי שמחה אפילו להכיר בחור כזה. (אולי סוף כל סוף בחור שלא יגיד לי שיש לי יותר מידי ידידים ויבין).

the match maker

New member
רגע רגע רגע....

מה זה?!? גבר.... שתה כוס מים, תירגע, ואני בטוח שהחמצן יחזור אליך... א. אין דבר כזה אביר על סוס לבן. ב. אין דבר כזה מושלם. ג. מי שאתה זה מה שאתה מקרין. אולי אתה מקרין משהו לא רציני, קטונתי מלומר.... ככה זה נראה. יש הרבה גברים הם לא ביישנים, בעלי חוש הומור, נראים טוב וכו' ובכל זאת מוצאים בחורות מצוינות. אולי אתה מדבר יותר מדי על סקס... אין לי מושג. ד. למה אתה יוצא עם משהי שיש לה חבר לכל הרוחות??! ה. אל תחשוב מה לעשות, אלא תחשוב על איך לא לפשל.... כמובן שעדיף לא לחשוב על זה בכלל, אלא לבוא טבעי, אבל אם אתה כבר בקטע... ו. לא יודע מה איתך, אני אף פעם לא הרגשתי כחתיכת בשר, וגם לא אתן לאף אחת להרגיש ככה. ז. אולי יצאת עם הבחורות הלא נכונות.... ח. שיהיה לך מוי כיף.

למעלה