שאלה: יש הערכה מתי החרמון יפתח?

רוזוב

New member
יש הערכה מאוד מדוייקת !

החרמון יפתח בדיוק ביום שיהיה מספיק שלג לגלוש...

Mr Peiser

New member
בקרוב..

שכנינו מפורום מזג האוויר מעריכים שעוד שבוע שבועים! בעזרת השם!

Babit

New member
עד שהטמ´פ בצהרים לא ירדו מ-2 מע´

אז המשקעים שירדו יהרסו את השלג הקיים והשלג לא יצטבר- או חום האיור עצמו צריך לחקות לסופה רצינית ולאחריה טמ´פ נמוכות- כאמור 2 מקסימום

Mr Peiser

New member
מה פתאום!!

מספיקה טמ´ של אפילו 7-8 מעלות בצהרים כדי לשמור על השלג לכמה ימים טובים.

Babit

New member
...אם יש לך לפחות 50 ס"מ של שלג

מהודק- לא טרי. וגם כך, הוא יהפוך למים די מהר- תראה כמה זמן לוקח לקובית קרח להפוך למים במקרר (ולשלג לוקח פחות זמן מכיוון שהוא אינו דחוס לגמרי). במצב כזה- מעל 5 מ"ץ- השלג יהפוך למים
ובחזרה לקרח,שאינו מומלץ כלל לסקי, במשך הלילה או שפשוט ימס לאורך כל היום ויעלם במהרה
. ולמרות כל "הפסימיות"- אני מצפה מקווה מיחל (אך לא מתפלל) לשלג בכל אופן וצורה. שלג זה הדבר היפה הנקי השקט והטהור ביותר שאני מסוגל לחשוב עליו נ-ק-ו-ד-ה >.

Mr Peiser

New member
אווקי צודק+עדכון(הפעם נכון!)מהחרמון

רכבל תחתון - 5 ס"מ שלג רכבל עליון - 20 ס"מ אומנם עוד עדין רחוק...אבל מתקרב. ולפי מה שאני מבין גם בשעות האחרונות יורדות כמויות יפות של שלג לפרקים.

dexter1

New member
שלומות!

אני משרשר לכאן כדי לא להציף...
לחרמון יש טלפון? יש להם שעורי\ קורסי סנובורד? תודה אהה ועוד דבר! באבית אני קראתי את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ולא זכור לי שפורד אמר את זה! :) יש כמה ספרים? כי אני קראתי רק אחד

תשובות: יש ויש.....

טלפונים: (תתקנו אותי אם אני טועה...) 1. 6981337-04 - חרמון 2. 7656040-03 - טלמסר (תנאי גלישה) שבימים אלו לא עובד... יש להם שיעורי סנובורד פרטיים וקבוצתיים

למעלה