שאלה? יש לי מזנון מעץ משנות ה-50

סנדי B

New member
שאלה? יש לי מזנון מעץ משנות ה-50

במזנון היה צבוע בפוליטורה, וברוב טיפשותי לפני כמה שנים צבעתי אותו בספרי, וזה לא יפה, היום אני רוצה לצבוע אותו בצבע וונגה עם לקה מבריקה, אמרו לי לקנות גוון, כזה שצובעים עם צמר גפן עטוף בסמרטוט ועליו לקה דור מבריק 120 . לא מצאתי בהום סנטר ולא באיס אם מישהו יודע איזה צבע אני צריכה ואיפא משיגים, תודה ושנה טובה רחל

לאיזה גימור את שואפת חוץ מהגוון ? אני יכול לנחש שהתוצאה עכשו ממש רעה, ובכדי לצאת מזה בצורה סבירה, תאלצי ללטש את כל המזנון, שזאת פעולה ממש לא קלה. אפשר תמונה ?

yulevi

New member
תמונה שווה אלף מילים

ותנסי לשחזר מה סוג הספריי שהשתמשת בו,והאם המזנון מעץ מלא,כי בשנות ה 50 יצרו רהיטים שכונו עץ פאנל יש לי ארונית כזו והיא בנויה בעיקר ממסגרת עץ והדביקו מ2 הצדדים דיקט וציפו בפורניר ,ואם אכן המזנון כזה תצטרכי לעבוד בזהירות רבה ועדינות רבה במידה ויהיה צורך להסיר צבע ופוליטורה,וזה כמובן תלוי במיומנות שלך

maamoon

New member
בשביל צבע מקצועי לעץ

תגשי לחברה לצבע מקצועי לעץ תסבירי להם והם יתנו לך את החומר המתאים: 1. אפריים צבעים בנתניה 098324340 2. שחם שחמורוב בראש העין, 144

סנדי B

New member
../images/Emo51.gif לכולם על ההתייחסות

אז ככה, מי שרצה תמונה יש לי בעיה אני לא יודעת לכווץ את התמונה אני תלויה בילדי הנשואים. אני יודעת שצריך לשייף את המזנון, בעלי ישייף עם משייפת חשמלית למרות שיהיה לו קשה מבחינה בריאותית, כשבעלי היה בריא הוא עשה הכל בבית מבניה ועד ארונות מטבח. הצבע שאני רוצה להגיע במזנון הוא וונגה מבריק והיום צבע המזנון בהיר יחסית למה שאני רוצה. מחר [כלומר היום] אני התקשר לחברות שקיבלתי מMAAMOON בתקווה למצוא את הצבע שאני צריכה. תודה ושנה טובה רחל

למעלה