שאלה: יש לי נוקיה 3100 האם אפשר...

synadler

New member
שאלה: יש לי נוקיה 3100 האם אפשר...

להתקין בו כלמיני תוכנות? האם מע' ההפעלה שלו היא סימביאן? אני רוצה לרכוש כבל לחיבורו למחשב, מה עדיף: חיבור usb או com? תודה מראש

Ixion

New member
כן, סימביאן סדרה 40.

אמנם הגרסה של הסימביאן הזה קצת ישנה (בהתאם למכשיר), ואני לא בטוח כמה ומה זה יריץ לך. בשביל להתקין דברים ותוכנות, תוריד את NOKIA PC SUITE, ותחבר דרך הכבל (זה הדרך היחידה, בגלל שCOM זה לא קישורית סטנדרטית למכשיר). אז בתוכנה, יש לך משהו שנקרא Application Installer, שבו אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה. שים לב, שתצטרך להוריד מאימיול את התוכנות (או יותר נכון, את המשחקים). תחפש משהו כמו "S40 games" או משהו כזה.. אם תצטרך עוד עזרה, אני פה.

NALIZO

New member
לא בדיוק נכון ../images/Emo13.gif

3100 הוא לא סימביאן . יש רשימה של טלפונים שהם מכשירי סימביאן בעמוד הבית של הפורום , לינק . סידרה 40 זה סידרה 40 . וסימביאן זה סידרה 60 .

Ixion

New member
זה לא משהו בסגנון

כולם זה סימביאן, רק שסדרה 40 זאת סדרה 40, ו60 זאת 60? זה פשוט התאמה לפלחי שוק וסוגי המכשירים. סדרה 60 היא UI לסמארטפונים, בעוד שסדרה 40 היא UI למכשירים סלולרים סטנדרטיים. סדרה 40 נותנת פשוט הרבה פחות אפשרויות, אבל היא עדיין סימביאן, עם אותם מאפיינים לסדרה. אלא אם כן אני טועה כאן?

fazer

New member
לדעתי אתה טועה....

סידרה 60 מבוססת על מערכת ההפעלה סימביאן (בדיוק כמו UIQ - אבל זה כבר סיפור אחר). סדרה 40 היא מערכת הפעלה בפני עצמה, שאינה מבוססת סימביאן. וכל זאת תחת ההסתיגות "אאל"ט"
Fazer

NALIZO

New member
אז תרשה לי לשאול אותך שאלה

מה עושה מכשיר סימביאן למכשיר סימביאן ? לפי מה שאתה רושם ( ומטעה את כולם ) כל מכשיר של נוקיה הוא סימביאן אבל גירסה אחרת .... האם אני יכול לקחת את ה 3210 שלי ולהגיד בגאווה שהוא מכשיר SYMBIAN ? האם יש לו העתק \ הדבק ? האם הוא יכול לשמש כמודם למחשב ? האם הוא מתקין אפליקציות SIS ? האם יש לו אופציה של multitask ? ( בלחיצה ארוכה על כפתור התפריט ) סימביאן זה סימביאן , בשביל זה יש לך פורום סלולרי ופורום סימביאן .

Ixion

New member
זה שיש לS40 פחות

פיצ'רים, זה לא מנחית ממה שהמכשיר יכול לעשות. כן, אפשר להשתמש במכשיר עם S40 כמודם (לדוגמא, 6230), וגם להתקין עליו אפליקציות (המתאימות לS40), וגם יש לו מולטיטסקינג (למשל, אפשר להפעיל את הנגן מוזיקה ברקע ב6230 ועדיין להמשיך לעבוד עם המכשיר, למשל לשחק משחק). סימביאן זה סימביאן, שזה מערכת שיש לה כמה סוגים. הסוג של UIQ זה לסמארטפונים עם מסכי מגע, S60 זה לסמארטפונים ללא מסכי מגע, וS40 זה... S40. אבל אני לא סתם אתווכח אתכם - אם אתם אומרים שהפורום הזה הוא רק לS60 ומעלה, קיבלתי.

rubber duckit

New member
s40 אינה סימביאן

series 40 זה פשוט סטדנארט תוכנה שרלוונטי אך ורק לסלוארי של נוקיה אמנם ניתן להתקין עליו קצת אפילקציות ג'אווה אבל בזאת זה נגמר לעומתו סימביאן זו כבר תפיסה של מערכת הפעהל הדומה מהרבה בחינות ל ppc או לא palm ההבדל הכי גדול הוא היכולת לשלב בין סלואר לבין דברים שאינם סלוארי לחלוין יכולת הסינכרון בנושא הזה אינה רלוונטית בכל מקרה וזאת בצורה מוחלטת series40 אינו סימביאן שרון

fazer

New member
לא ממש הבנתי איפה אני טועה...

כיון שאני ואתה אומרים בערך את אותו הדבר....

Ixion

New member
מזת'ומרת? ../images/Emo6.gif אנחנו אומרים דברים

שונים...

למעלה