שאלה... כאבים בכל הגוף ?!

גלגולה43

New member
שאלה... כאבים בכל הגוף ?!

בנות יקרות, האם גם אתן סובלות מכאבים בכל הגוף?
כבר שבוע וחצי, בנוסף לכאבי הבטן, יש לי כאבי תופת ברגליים, במיוחד בברכיים ובשוקיים שממש מקשים עליי לעמוד וללכת.
פתאום התווספו להם כאבים חזקים בידיים ובכתפיים, ותחושה מוזרה שממש אי אפשר לגעת בעור שלי (כמו שפעת)
חשבתי שזו באמת שפעת, אבל זהו כבר פעם שלישית בחודש וחצי האחרונים, וזה רק הולך ומחמיר... האם יש לזה קשר?
הייתי השבוע מאושפזת בגלל כאבי הבטן וקיבלתי כל הזמן משככי כאבים. אבל לכאבי הרגליים זה לא ממש עזר.
אני אמורה לעבור את הניתוח ממש בקרוב... ומאוד פוחדת כמובן. האם זה יעבור אחרי הניתוח?
אמרו לי שזה אכן יכול להקרין לרגליים... אבל גם הידיים, הגב, השכמות?
אני שמח לעידוד מכן

שיהיה לכן שבוע נפלא ובשורות טובות !!!

שמיץ1

New member
נבדקת ע"י ראומטלוג?

הכאבים שאת מתארת יותר ממוכרים לי. אני "חיה" איתם כבר כמה שנים לא טובות. גם הרגישות הנוראית בעור היא תופעה שכיחה אצלי.
אם טרם יצא לך לראות ראומטולוג (ואולי גם נוירולוג) כנראה שכדאי.
עקרונית, כאבים מהאנדו' אכן יכולים להקרין גם לרגליים וגם לשכמות (שזה כאב שלהבנתי יותר מתאים לאנדו' סרעפתי). אני סבלתי ועודני סובלת בין השאר מכאבים בחזה ובשכמות, אבל בניתוח לא נראו מוקדים על הסרעפת.

צר לי לשמוע על עוד נשים שסובלות מאותן תופעות כמוני, וכל כך חבל שאין אף רופא שמסתכל על התמונה המלאה. הגניקולוג, הראומטלוג, הנוירולוג... כולם רואים "עד קצה האף" (כמו שניסחה זאת אחת הרופאות שלי).

מקווה שמצבך ישתפר לאחר הניתוח. לצערי, הדבר היחיד שאני יכולה להציע זה שאם מתחשק לך לדבר בפרטי, את מוזמנת לשלוח הודעה. צרת רבים... לא כזו נחמה, אבל יותר טוב מלהיות לבד.

תרגישי טוב!

גלגולה43

New member
המשך ...

לא נבדקתי ע"י ראומטולוג. זה התעצם רק בימים האחרונים אחרי האשפוז, כשהבנתי שלא הגיוני שחליתי שוב בשפעת.
יש לי גם כאבי תופת בכפות הרגליים שלעיתים אני אפילו לא מסוגלת לדרוך עליהן.
אני אנסה לקבוע תור, למרות שאני מקווה שעד שיתנו לי תור כבר אוכל לסיים עם הניתוח :)
תודה רבה על התשובה המהירה

למעלה