שאלה - כאבים בכתף שמאל

ש לומית

New member
שאלה - כאבים בכתף שמאל

מידי פעם עולה נושא זה בפורום המקביל (קיצורי קיבה). האם תוכל להסביר מה המנגנון הקושר אכילה או שתיה עם כאב בכתף שמאל? בתודה, שלומית.

כאב בכתף שמאל

כאב בכתף שמאל נובע מהקרנה עקב גירוי השרעפת השמאלית. הגירוי של הסרעפת במקרה של הגדלת הפאוצ - אחר ארוחה הפאוץ מתנפח וגורם ללחץ על השרעפת השמאלית , והכאב קורן לכתף שמאל . גם זיהום מתחת לשרעפת או נוזל מתחת לשרעפת יכולים לגרום לגירוי והקרנת הכאב לכתף שמאל

ש לומית

New member
הרחבה לשאלה:

במקרה הפרטי שלי, נדמה לי שכאב בכתף הופיע דוקא כשהיה לחץ מתחת לטבעת - בחלק הגדול של הקיבה (היה גרעפס שהתקשה לצאת הרבה זמן). גם לחץ כזה יכול לגרום כאב בכתף שמאל? (או שלא הבנתי את הסיטואציה?) תודה - שלומית.

כאב בכתף

לא ניתן להבדיל בין הרחבה של החלק העליון והתחתון ללא צילום . העובדה היא שהתריסריון פתוח ומאפשר מעבר מונעת התרחבות החלק התחתון

סיאט

New member
ובאותו עניין דר' סובחי הנכבד

כאשר אני צועדת, הולכת לאחר 10 דקות מתחיל לי כאב בכתף בצד ימין יש הקשר לניתוח? מאחר וזה החל לאחריו. ושאלה נוספת במקרה שצריך ללכת לרופא הפניה לאיזה רופא עלי לבקש? (לא שם, אלא התמחות) תודה מראש על תשומת הלב

כאב בכתף ימין

כאב בכתף ימין יכול להיות ביטוי של אבנים בכיס המרה . נא לבצע אולטראסאנד של כיס המרה במידה והבדיקה תקינה נא לפנות להערכה אורטופדית

למעלה