שאלה כזו מטומטמת..........

black ross

New member
שאלה כזו מטומטמת..........

..... ושוב אני מוצאת את עצמי מול דף ריק חושבת כמה שהלקסיקון העיברי ובכלל העולמי לוקה בחסר..... אני מחפשת את המילים לתאר, להסביר...... ואין......המילים האלו פשוט לא קיימות וכל מה שיוצא לי מתגמד אל מול ההרגשה. ********************************************************************* ......... מה יהיה ? שאלה כזו מטומטמת ואילו רק מהסיבה שמעולם לא תקבל מענה על השאלה. וכל מהלך חיי סובב סביב העתיד שמוסתר מעייננו כל כך טוב והרי מה היה כבר ידוע ואין טעם לדוש בזאת שוב. זה לא הפחד או האופציה שאולי יהיה חרא בעתיד שגורמים לי לחשוב על העתיד אלא הכרת העבר והרצון לדעת מתוך מה ומאיזו סיבה קרו הדברים ולאן הם מובילים. תמיד האמנתי שכל דבר שקורה הוא לטובה אבל ........ האם זה באמת כך? או שזו סתם אמונה שנועדה להגן עלינו מהבאות מהגילוי שבעצם הכל חסר משמעות ובעצם הכל קרה לחינם ..... סתם ללא סיבה ללא מטרה נעלה..... אמונה שנועדה להפיג את הפחדים באופן זמני עד שיתברר לנו שזה בדיוק ההפך? מסיימת באופטימיות ..... לפחות על גבי הדף ואילו ההרגשה היא עדיין אותה הרגשה...... מקווה לטוב

tairon

New member
כולנו..

שואלים את השאלה הזו כמה וכמה פעמים.. ואולי זו שאלה מטומטמת אבל זו מעין תהייה.. כי אף אחד מאיתנו לא יודע בוודאות מה העתיד יביא עמו עבורנו... ואולי אנחנו שואלים ככה ואז המחשבות מנסות לנתח סיטואציות שונות.. יהיו פעמים שנקרא את העתיד להתרחש לא תמיד אבל זה כך אבל מה שבטוח שאנחנו מתמודדים עם כל מה שמגיע בהמשך לטוב או לרע כי אין דרך אחרת חוץ מלהמשיך קדימה... ותמיד .. תמיד לקוות לטוב.. ולזכור שאין טוב בלי רע וההפך.. ערב נעים לך

היי...

ההודעה שלך אלי, היא כמו הקסם של היום. בגלל שהימים האחרונים עברו עלי באופן נורא מצוברח, של מה יהיה ? ולמרות שאני מאמינה שמה שיהיה יהיה לטובה, עדיין הפחידה אותי ההרגשה שאני לא יודעת לקראת מה אני הולכת, אולי אצלי זה שונה כי בשנה האחרונה אני טיפוס די " תלוש " אבל עדיין ההודעה שלך, היתה הקסם שלי היום, כי כמה שזה טיפשי, טוב לדעת שאתה לא לבד, ושמה שאתה מרגיש זה לא יוצא דופן. תודה!

black ross

New member
תמיד שמחה........

להיות לעזר......
ו......... אין בעד מה

למעלה