שאלה כימית... פשוט אין לזה פורום...

edlessme

New member
שאלה כימית... פשוט אין לזה פורום...

מצאתי את הגרף הזה מאתר שמביא דו"ח (שידוע אגב כדו"ח שעליו מתבססים הרבה מכחישי שואה) לממשלת ארה"ב בשנת 1988. מעליו היה כתוב: Analysis of brick and mortar samples taken at Auschwitz and Birkenau showing total cyanide. השאלה שלי זה האם זה הגיוני שהרמות ציאניד יהיו כל כך נמוכות אחרי הזמן שעבר מאז (אם זה בכלל קשור..)? (אגב.. אין לי שום..ידע בתחום הכימיה..)

zappon

New member
שמעתי על זה. זה מהאידיוט ששלחו

להוכיח שלא הייתה שואה(מי שראה את הסרטון "מר מוות"). לא אוכל לעזור צריכים יותר פרטים ואז אולי מישהו יעזור.

Falcor

New member
יכול להיות כמה סיבות ..

האחת .. שהגז התאדה .. או התפרק .. ושנית .. הנאצים (ימח שמם) המשתמשו בגז נוסף שנקרא ציקלון B .. אז אולי באושוויץ הם השתמשו בגז השני !?

suki da yo

New member
ציקלון בי מכיל ציאניד

או שאולי שקשור אליו בקשרים כימיים. בכל מקרה, הרגף הזה מודד את כמויות הציקלון בי, ע"י מדידת הציאניד. ואין ספק שהוא גרף היסטוריוסופי ולאו דוקא היסטורי.

Falcor

New member
יכול כמובן להיות לזה הסבר אחר לגמרי

יכול להיות שהגרף הזה פשוט מפוברק ! .. אני מעולם לא ייחסתי לנאצים או לניאו-נאצים תכונות של יושר ..

shyoni55

New member
אם מישהו יוכל לתת לי

את הנוסחה של הגז המדובר אולי אני אוכל לשער משהו.... בכל מקרה באמת היה שימוש בציקלון B בהרבה מקומות.

zacki

New member
באושוויץ היה שימוש בציקלון B

למעשה, הניסיון הראשון להמית בני אדם בעזרת ציקלון B נעשה באושוויץ 1, על חיילים רוסים, לצערנו הוא הצליח. הרעיון יושם גם בבירקנאו.

למעלה